He ovat Hollywoodin seksikkäin äiti ja tytär -parivaljakko – katso kuvat!

Goldie Hawn ja Kate Hudson ovat molemmat vaaleita kaunottaria, näyttäviä naisia ja lahjakkaita näyttelijöitä. Omena ei ole siis kauas puusta pudonnut, sillä nuori Hudson on legendaarisen Goldie Hawnin tytär. Äidin ja tyttären punaisella matolla nähdyt tyylinäytteet ja lämpimät välit saavat aina ihailua osakseen.

Näyttelijät Goldie Hawn, 66, ja Kate Hudson, 33, käyttäytyvät kuin parhaat ystävykset ja näyttävät ulkopuolisin ilmetyiltä sisaruksilta. Todellisuudessa Kate Hudson on Goldie Hawnin tytär, naisen oma silmäterä. Ikäeroa naisten välillä on 30 vuotta, mutta silti he ovat kuin kaksi marjaa.

Molemmat naiset panostavat näyttävyyteen punaisella matolla, mutta näyttelijättärien arkipukeutuminenkin muistuttaa yllättävän paljon toisiaan. Herääkin kysymys, kumpi oli ensin – muna vai kana? Eli tytär vai äiti?

Goldie Hawn tunnetaan parhaiten menestyneistä komediaelokuvien kavalkadistaan 1970–1990-luvuilla, kuten esimerkiksi filmatisoinnista Kuolema pukee häntä. Höpsöksi blondiksi kuvailtu nainen sai kaksi lasta, Katen ja Oliverin, yhdessä entisen miehensä muusikko Bill Hudsonin kanssa.

Äitinsä jalanjälkiä kiltisti seurannut tytär pääsi puolestaan parrasvaloihin 2000-luvun puolella Melkein julkkis -elokuvan myötä.

Vuonna 2011 poikansa Binghamin synnyttänyt Kate Hudson on kertonut väliensä olevan niin lämpimät äitiinsä, että Goldie saapui jopa synnytykseen mukaan.

– Soitin äidilleni, että olen nyt sairaalassa synnyttämässä. Äitini sanoi siihen "Ok, kuinka kauan sinulla menee, olin juuri menossa uimaan", Hudson muistelee nauravaisena Usmagazinen haastattelussa.

– Hän saapui lopulta paikalle – pizza mukanaan. Hän oli ollut kymmenen tuntia syömättä, ja hän oli kuolemaisillaan nälkään, Hudson nauraa.

Kahden lapsen isoäiti Goldie Hawn on puolestaan kertonut haluavansa opettaa lapsenlapsilleen elämän tärkeimpiä opetuksia:

– Toivon opettavani heille kuinka tulla niin sitkeiksi ihmisiksi kuin vain mahdollista, Hawn kertoo.

– Meidät kaikki kolkataan joskus, mutta miehen mitta on se, kuinka nopeasti hän siitä nousee. Sen haluan iskostaa lapsille. Me kaikki epäonnistumme ja mokaamme joskus, mutta virheistä tulee oppia ja itsensä tulee koota äkkiä.


Lue myös:


AVA / Katri Koskinen

Lähteet: Usmagazine.com, Peoplemagazine.co.za

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja