Kate Hudson kehuu: Olen itsevarma äitini ansiosta!

Näyttelijä Kate Hudson pystyi ottamaan vastaan seksikkään läpimurtoroolinsa, koska oppi äidiltään tarvittavaa itsevarmuutta.

Kate Hudson kiittelee äitiään, näyttelijä Goldie Hawnia, siitä, että tämä opetti tytärtään olemaan itsevarma ja onnellinen omassa kehossaan. Hudson kertoo, että Hawn kehotti olemaan huolehtimatta liikoja ulkonäöstä, ja tämä neuvo siivitti Hudsonin ottamaan seksikkään Penny Lanen roolin tähden läpimurtoelokuvassa Melkein julkkis.

– En ollut huolissani seksuaalisesta sisällöstä. Äitini aina ylisti naisvartaloa, joten hän antoi minulle itsevarmuutta. Kun minusta alkoi tulla nainen ja vartaloni kehittyi, sitä ylistettiin.

– Olen pystynyt käsittelemään Hollywoodin paineet, kiitos äidin varhaisten oppien, Hudson kiittelee.

Hudson aikoo jakaa äidiltään saamansa viisauden myös omille lapsilleen. Tähdellä on 6-vuotias Ryder-poika ex-mies Chris Robinsonin kanssa. Nyt Hudson odottaa lasta Muse-rokkari Matt Bellamylle.

– Aion iskostaa lapsiini ajatuksen, että pitäisi aina olla avoin vartalonsa suhteen – mutta vartaloaan tulisi myös kunnioittaa.

Hudson kiittää äitiään myös terveellisen ruokavalion merkityksen korostamisesta.

– Hän ohjeisti minua aina, ettei kannata sortua pikadieetteihin tai suhtautua pakkomielteisesti painoon, joka on hyvin tyypillistä Hollywoodia.

– Joten aloin syömään oikein jo 16-vuotiaana, kun aloitin ruokavalion, josta sain enemmän energiaa. En siis syö viljaa tai maitotuotteita. Se on hyvin yksinkertaista. Totuin siihen pian enkä himoitse mitään. Joskus huijaan ja syön ranskanleipää ja juustoa – mutta en usein.

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja