He ovat Atlantan täydelliset naiset, katso!

Atlantan täydelliset naiset tuovat AVAn kesään glamouria, draamaa, rakkauspulmia, riitoja ja hulppeaa luksuselämää. Lue lisää uusista kotirouvista!

AVA-kanavalla on ehditty ihailla jo NYC:n ja OC:n täydellisiä naisia, ja nyt hohdokkaiden eliittinaisten joukkoon liittyvät myös Atlantan kotirouvat.

Sarjaa tähdittävät DeShawn Snow, NeNe Leakes, Kim Zolciac, Lisa Wu-Hartwell ja Sheree Whitfield. Näiden rouvien elämästä ei hohtoa tai vauhtia puutu.

Seurapiirirouvat ovat paljon enemmän kuin pelkkiä kotirouvia, sillä he osaavat yhdistää sujuvasti työn, vapaa-ajan ja perhe-elämän.

Rouvien elämä ei kuitenkaan ole pelkkää hohtoa ja glamouria, vaan mukaan mahtuu myös riitoja ja parisuhdeongelmia. Minkälaista arki hulppeiden asuntojen, nopeiden autojen ja rikkaiden miesten keskellä todella on?

Täydellisten naisten joukkoon mahtuu muun muassa kolmen lapsen yksinhuoltajaäiti, ammattijalkapalloilijan vaimo ja kantrilaulaja. Tutustu kotirouviin jo etukäteen!

DeShawn Snow

Detroitista kotoisin olevan DeShawnin aviomies on tunnettu koripalloilija ja bisnesmies Eric Snow. Pariskunnalla on kolme poikaa – 9-vuotias EJ, 6-vuotias Darius ja 5-vuotias Jarren, jotka pitävät DeShawnin arjen kiireisenä.

Vaativan perhe-elämän lisäksi DeShawn on aktiivisesti mukana myös vaikutusvaltaisen New Birth Missionary Baptist Church -kirkon toiminnassa. Lisäksi nainen on kiinnostunut myös hyväntekeväisyydestä ja pyörittää omaa DeShawn Snow Foundation -säätiötä, jonka tarkoitus on parantaa nuorten naisten itsetunto-ongelmia. Hän on mukana myös monissa muissa hyväntekeväisyys-kampanjoissa.

Vapaa-ajallaan DeShawn on tuttu näky Atlantan eliitin sosiaalisissa piireissä.

NeNe Leakes

Rohkea ja sanavalmis NeNe asuu Atlantan kalleimmalla alueellaan aviomiehensä Greggin ja kahden poikansa Bricen ja Brenttin kanssa.

Gregg on menestyvä kiinteistösijoittaja, NeNe puolestaan työskentelee monien hyväntekeväisyysjärjestöjen hyväksi.

NeNe puolustaa etenkin perheväkivallan uhreja, sillä nainen on itse kärsinyt samoista ongelmista aiemmin elämässään. Aihe on lähellä naisen sydäntä ja hän onkin perustanut perheväkivaltaa kokeneiden naisten hyväksi toimivan säätiön ja avannut omaa kokemustaan aiheesta kertovassa kirjassa.

Kim Zolciac

Pirteä ja railakas Kim on kahden lapsen sinkkuäiti. Kim asuu lastensa Briellen ja Arianan kanssa Atlantan arvostetuimmalla alueella.

Seurapiirineitokaisella on oma peruukkimallisto, mutta hänen haaveenaan on lyödä itsensä läpi kantrilaulajana. Kim käyttääkin ison osan vapaa-ajastaan albuminsa tekoon ja yrittää saada laulajan uransa nosteeseen.

Perhe, työ ja harrastukset eivät kuitenkaan vielä riitä Kimille, sillä kaiken tämän lisäksi hän on tuttu näky Atlantan deittipiireissä.

Kimin ex-aviomiehestä käytetään sarjassa nimeä Big Papa. Kimin hulppea elämäntyyli lieneekin ex-miehen ansiota: miehen kerrotaan avustavan entistä vaimoaan taloudellisesti.

Lisa Wu-Hartwell

Lisa on naimisissa ammattijalkapalloilija Edgerton Hartwellin kanssa. Pariskunta avioitui keväällä 2006 ja heidän esikoispoikansa Ed Jr. syntyi vuonna 2007.

Ennen nykyistä avioliittoaan Lisa oli naimisissa r'n'b-laulaja Keith Sweatin kanssa. Hänellä on aiemmasta avioliitostaan kaksi poikaa, Jordan ja Justin. Poikien huoltajuus on kuitenkin ex-miehellä.

Lisa ei ole heittäytynyt kotiäidiksi, vaan hänellä on oma kiinteistövälitysfirma. Lisäksi nainen pyörittää vauvanvaate- ja korumallistoa. Tämä ei kuitenkaan vielä riitä, vaan nainen unelmoi myös näyttelijän, mallin ja kirjailijan urasta.

Sheree Whitfield

Sinkkuäiti Sheree on jalkapalloilija Bob Whitfieldin ex-vaimo. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Kario ja Kaleigh. Vanhimman tyttärensä Tierran Sheree sai ollessaan vasta 15-vuotias.

Sheree erosi miehestään virallisesti vuonna 2007 ja sen jälkeen pariskunta on puinut raha-asioitaan oikeudessa asti.

Shereen suurin kiinnostuksenkohde on muoti ja sarjassa nähdäänkin, kuinka hän kamppailee oman vaatemalliston kanssa. Vapaa-ajallaan Sheree urheilee ahkerasti ja haaveissa siintää myös näyttelijän ura.

Atlantan täydelliset naiset AVAlla torstaisin 2.6.2011 alkaen klo 21.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat