He kuuluvat prinssi Williamin ja Katen hääseurueeseen

Prinssi William teki Harry-veljestään bestmaninsa. Hovi paljasti myös keitä muita kuuluu kuninkaalliseen hääseurueeseen.

Kuninkaalliset hääavustajat on valittu! Prinssi William ja Kate Middleton, 29, ilmoittivat maanantaina ketkä kuuluvat heidän hääseurueeseensa. Hovi kertoi, että prinssi Harrysta, 26,tulee veljensä bestman.

Kate, 29, valitsi kaasokseen sisarensa Pippa Middletonin, kuten hoviasiantuntijat ehtivät jo ennustaa. Kyseessä on suuri vastuu, sillä häitä seuraa maailmanlaajuisesti monta miljoonaa katsojaa. 26-vuotiaan Pippan suurin tehtävä on auttaa morsianta ja pitää huoli, että tämän morsiuspuku asettuu kauniisti.

Hääseurueeseen kuuluvat myös 7-vuotias Lady Louise Windsor, prinssi Williamin Edward-sedän tytär, ja sukuun kuuluva 8-vuotias Margarita Amstrong-Jones.

Kuninkaallinen hääpari on valinnut kukkaistytöksi myös ystävänsä Hugh van Cutsemin 3-vuotiaan Grace-tyttären. Hän on Williamin kummityttö. Tulevan kuninkaan 8-vuotias kummipoika Tom Pettifer ja William Lowther-Pinkerton, 10, toimivat sulhaspoikina.

Prinssi Charlesin Camilla-vaimon tyttärentytär, kolmevuotias Eliza Lopes, saa myös roolin häissä.

MTV3 Helmi

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja