Harvinaista herkistelyä – herttuatar Catherine ja prinssi William hempeilivät poikkeuksellisella tavalla gaalan kulisseissa

0:54
Prinssi William oli nukahtaa kirkossa – katso videolta!

Prinssi William ja herttuatar Catherine hurmaavat somekansan keskuudessa jälleen.

Herttuatar Catherine ja prinssi William edustivat hiljattain Lontoossa järjestetyssä Earthshot Prize -gaalassa. Earthshot Prize on Williamin ja Catherinen luoma konsepti, joka palkitsee ihmisiä, jotka tekevät töitä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Gaalassa palkittiin viisi voittajaa, joista kukin sai 1 miljoonan punnan (noin 1,2 miljoonan euron) palkinnon tekemästään työstä. 

Herttuapari ihastutti säkenöivällä tyylillään gaalan punaisella matolla: Catherine oli valinnut ylleen Alexander McQueenin iltapuvun, joka on nähty herttuattaren yllä ennenkin. William sen sijaan edusti mustissa housuissa, tummassa poolossa sekä vihreässä, samettisessa puvuntakissa. 

Tyylin lisäksi pari on saanut ylistystä ihastuttavalla olemuksellaan. Herttuaparin virallisella Instagram-tilillä julkaistiin gaalan jälkeen liuta kuvia kulissien takaa, joissa Catherine ja William nähdään poikkeuksellisen hempeissä tunnelmissa keskenään. Pari on totuttu näkemään julkisesti varsin virallisina, eivätkä he tapaa esimerkiksi koskea toisiaan edustaessaan. 

Kuvissa kuitenkin nähdään, kuinka Catherine ja William naureskelevat hyväntuulisina keskenään ja kuinka Catherine pitelee kättään hellästi miehensä selällä. 

Voit selata kuvia alla olevan kuvan oikealla puolella olevasta nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kulissien takana kaikkien aikojen ensimmäisissä Earthshot Prize -gaalassa, kuvatekstissä kirjoitetaan. 

Kuvat ovat kirvoittaneet ylistäviä kommentteja myös somekansan keskuudessa. 

– Kuinka ihanaa nähdä vilpitöntä rakkautta ja kiintymystä, eräs seuraaja kommentoi. 

– Ihanin kuviteltavissa oleva pari, toinen hehkuttaa. 

– Rakastan viimeistä kuvaa, kolmas ylistää, 

Catherine ja William ovat edustaneet hiljattain useammassa gaalassa. Vähän aikaa sitten pariskunta sädehti uusimman James Bond -elokuvan punaisella matolla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja