Harvinaiset yhteiskuvat julki! Märtha Louise ja Norjaa kohauttanut shamaanirakas hellyttävissä otoksissa prinsessan lasten kanssa

5:52
Prinsessa Märtha Louise vieraili Suomessa - kertoi kärsineensä vuosien ajan ikävästä vaivasta

Prinsessa Märtha Louisen miesystävä Durek Verrett julkaisi Instagram-tilillään harvinaisia yhteiskuvia kuninkaallisen lasten kanssa. 

Norjan prinsessa Märtha Louise, 49, on pitänyt jo muutaman vuoden yhtä yhdysvaltalaisen shamaanin Durek Verrettin, 46, kanssa. 29. huhtikuuta Märtha Louisen tytär Maud Angelica Behn vietti 18-vuotissyntymäpäiviään, jonka kunniaksi Verrett julkaisi omat onnittelunsa nuorelle prinsessalle Instagram-tilillään. 

Päivityksessään Verrett jakoi useita yhteiskuvia, joissa hän poseeraa Märtha Louisen, päivänsankarin sekä muiden prinsessan lasten kanssa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tänään on bonustyttäreni 18-vuotissyntymäpäivä. Koska Norjan rajat ovat kiinni, en voinut osallistua tämän upean naisen juhliin. Joten ajattelin, että julkaisen jotain kertoakseni kuinka paljon rakastan tätä terävää, kilttiä ja rakasta sielua sekä upeaa taiteilijaa, joka vangitsi sydämeni kun tapasin hänet ensimmäistä kertaa, Verret kirjoittaa päivityksessään.

Päivityksensä yhteydessä Verrett ylistää puolisonsa tytärtä sekä myös Märtha Louisea sekä tämän edesmennyttä aviomiestä Ari Behnia siitä, että he ovat "luoneet ihmeen". 

– Vain kaksi puhdassydämistä sielua voi luoda tällaisen lahjan meille kaikille.  

Toistaiseksi Märtha Louise ja Verrett ovat asuneet eri maissa, mutta shamaani järkytti norjalaisia vuosi sitten vihjaamalla, että pariskunta olisi suunnitellut jo häitä. 

– Voin kertoa yhden asian. Sitä (avioliittoa) ei ole suljettu pois, hän sanoi Daily Mailille ja antoi samalla ymmärtää, että Märtha Louise olisi aikeissa jättää kotimaansa taakseen.

– Suunnitelmamme on asua joskus yhdessä. Ei Norjassa, mutta Yhdysvalloissa, hän täräytti.

Märtha Louise puolestaan kommentoi asiaa alkuvuodesta toteamalla, että muutto Yhdysvaltoihin voisi olla joskus mahdollinen, mutta asiaa on vaikeaa ajatella tällä hetkellä koronapandemian takia. 

Märtha Louisella on kolme tytärtä liitostaan Ari Behnin kanssa. Pariskunta oli naimisissa vuosina 2002-2017. Ari Behn menehtyi 25. joulukuuta 2019 tehtyään itsemurhan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja