Harvinaiset kuvat julki: Kuningatar Elisabetin julkisuudelta varjellut lapsenlapset edustivat vanhempiensa rinnalla

14:32
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat viimeistä kertaa - paikalla myös prinsi Edward ja herttuatar Sophie

Prinssi Edwardin ja herttuatar Sophien Lady Louisea ja varakreivi Jamesia nähdään harvoin julkisuudessa.

Suurin osa kuningatar Elisabetin lapsenlapsistakin on hyvin tunnettuja maailmalla, mutta kuningattaren kuopus prinssi Edward on valinnut jälkikasvunsa suhteen hieman toisenlaisen linjan.

Edwardin ja tämän puolison herttuatar Sophien kahta lasta on nähty julkisuudessa ainoastaan hyvin harvoin, sillä Wessexin herttuapari on tahtonut tarjota lapsilleen mahdollisimman tavallisen lapsuuden kuninkaallisesta taustasta huolimatta. 

Sunnuntaina brittihovin virallisella Instagram-tilillä julkistettiin kuitenkin harvinaisia perhekuvia, jossa herttuapari edustaa yhdessä molempien lastensa Lady Louisen ja Severnin varakreivi Jamesin kanssa. Perhe osallistuu kuvissa vapaaehtoistyöhön ja kerää roskia rannalta.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Kuninkaallisfanit olivat innoissaan harvinaisista perhekuvista. Koko perheen maanläheinen olemus sai kehuja Instagramissa. 

– Tämä perhe tekee niin paljon hyväntekeväisyyttä, mutta on samalla hiljaa tekemisistään. Sirkusta ei tarvita, eivätkä he turhaan hae huomiota. Upeaa!

–  Hienoa toimintaa! Mukavaa nähdä Severnin varakreivi James ja Lady Louise mukana vanhempiensa kanssa.

–  Ihania kuvia. Edwardista ja Sophiesta on niin paljon tukea kuningattarelle!

Moni kiinnitti kuvissa huomionsa siihen, kuinka paljon marraskuussa 17 vuotta täyttävä Louise on kasvanut pituutta. Louise nähtiin 7-vuotiaana yhtenä morsiusneitona serkkunsa prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen häissä vuonna 2011. Lisäksi hänen tiedetään monien suvun naisten tapaan nauttivan ratsastuksesta ja hevosurheilusta.

– Wau! Louisesta on tullut todella pitkä! Mikä kaunotar!

– Muistuttaako Louise kenenkään muun mielestä kuningatar Marya?

Joulukuussa 13 vuotta täyttävä James on totuttu näkemään valokuvissa hyvin vakavana. Nuoren miehen valloittava hymy yhdessä sunnuntaina julkaistussa otoksessa ilahduttikin seuraajia valtavasti.

– Ensimmäinen kuva ikinä, jossa näen Jamesin hymyilevän!

– Onpa mukavaa nähdä hänet hymyileväisenä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja