Harvinainen tilitys! Raivostunut Lionel Messi laukoi suunsa puhtaaksi: "Olemme heikko joukkue"

Samaan aikaan kun verivihollinen Real Madrid varmisti La Ligan mestaruuden kaatamalla Villarrealin 2–1, FC Barcelona kärsi järkyttävän 1–2-kotitappion vajaalla pelannutta Osasunaa vastaan.

Osasunan voittomaali syntyi aivan ottelun loppuhetkillä, kun ottelussa pelattiin jo lisäaikaa.

Katalonialaisten sokkitappio sai ottelussa komean vaparimaalin tehneen Lionel Messin suunniltaan.

Yleensä pidättyväinen argentiinalaistähti ei säästellyt sanojaan, kun hän summasi joukkueensa esitystä ja koko kautta Osasuna-tappion jälkeen.

– Emme odottaneet, että tämä päättyisi näin, mutta tämä summaa oikeastaan koko meidän kautemme hyvin. Me olemme heikko joukkue, jonka voi voittaa riittävällä intensiteetillä ja innokkuudella, Messi löylytti omiaan tv-haastattelussa.

– Me menetimme paljon pisteitä, joita meidän ei olisi pitänyt menettää. Olemme olleet äärimmäisen epätasaisia.

FC Barcelonan kausi Espanjan La Ligassa päättyy pettymykseen, mutta Messin mukaan Mestarien liigastakaan on turha odottaa tällä pelillä ihmeellisiä tuloksia.

– Näin häviämme myös Napolille, Messi täräytti Marcan mukaan.

Barcelona kohtaa Napolin Mestarien liigassa toisessa osaottelussa kotonaan. Blaugrana sai ensimmäisestä osaottelusta Stadio San Paololta matkaansa 1–1-tasapelin.

Tällä kaudella valmentajaa vaihtaneen FC Barcelonan ongelmat ovat syvemmällä kuin vain pelikentällä. Seurassa on käynnissä poliittinen valtataistelu, jonka vaikutukset ulottuvat seuran tähtipelaajiin ja siten myös joukkueen pukukoppiin asti.

– Meidän on oltava itsekriittisiä pelaajista lähtien, mutta myös läpi koko seuran. Me olemme Barcelona, ja meidän velvollisuutemme on voittaa jokainen ottelu, Messi julisti.

Lue myös:

    Uusimmat