Real Madrid on La Ligan mestari! Tähtihyökkääjän tehoilta takasi pystin – valkopaitojen ovela pilkkukikka epäonnistui

Real Madrid varmisti La Ligan mestaruuden, kun se kukisti Villarealin 2-1-lukemin.

Real Madrid otti ottelun hallintaansa heti alkuvihellyksestä lähtien. Vahva hallintajakso palkittiin kuitenkin vasta 29. peliminuutilla, kun Luka Modric vapautti ranskalaistähti Karim Benzeman maalintekoon.

Benzema onnistui ottelussa myös toistamiseen, kun hän iski pallon rangaistuspotkusta verkkoon toisella puoliajalla. Rangaistupotku jouduttiin ensin uusimaan, kun Sergio Ramosin ja Benzeman juonima ovela kikka epäonnistui.

Ramos siirsi pallon ensimmäisessä rangaistuspotkussa vain kevyesti sivuun Benzemalle, joka latoi pallon maaliin. Pilkku kuitenkin uusittiin, koska ranskalaistähti oli rangaistusalueella ennen kuin Ramos kosketti palloa.

Toisella puoliajalla nähtiin myös ikävä tilanne, kun Villarealin Xavier Quintillan jalka osui voimalla vastaan liukunutta Real-vahti Thibaut Courtoisia päähän. Courtois jatkoi rajusta osumasta huolimatta kuitenkin ottelua.

Villareal sai loppuhetkillä vielä kirin aikaiseksi, kun Vicente Iborra nikkasi vierailijat maalin päähän 83. minuutilla. Lisäosumia ei kuitenkaan nähty, joten Real varmisti mestaruutensa.

Mestaruus on Real Madridille jo 34:s La Ligassa. Real Madrid on juhlinut mestaruutta edellisen kerran kaudella 2016-17.

Lue myös:

    Uusimmat