Harrylle ilmeni jälleen uusi syy käydä kääntymässä Englannissa – uudet velvollisuudet saattavat kutsua prinssin pian kotimaahansa

1:36
Seuraako prinssi Harry äitinsä prinsessa Dianan jalanjäljissä?

Prinssi Harry saattaa vierailla Iso-Britanniassa jälleen lähitulevaisuudessa.

Prinssi Harry astui syrjään kuninkaallisista velvollisuuksistaan ja muutti perheineen Pohjois-Amerikkaan vuoden 2020 keväällä. Tämän jälkeen Harry on vieraillut vanhassa kotimaassaan Englannissa vain kahteen otteeseen: keväällä 2021 isoisänsä prinssi Philipin hautajaisissa huhtikuussa ja edesmenneen äitinsä prinsessa Dianan kunniaksi tehdyn uuden patsaan julkistamistilaisuudessa heinäkuun alussa. 

Voi olla, että prinssin uudet työt tuovat Harryn piakkoin uudelle vierailulle Iso-Britanniaan, nimittäin mielenterveysjärjestö BetterUp, jonka johtotehtävissä Harry aloitti työt keväällä, laajentaa toimintaansa Harryn entiseen kotikaupunkiin Lontooseen. 

– Tarve vetää meidät näille markkinoille, järjestön johtaja Alexi Robichaux kommentoi kertoen Harryn tarjonneen apuaan sekä näkemyksiään BetterUpin Iso-Britannian laajentumisen suhteen. 

Harry on itsekin puhunut avoimesti omista kamppailuistaan mielenterveytensä kanssa ja on kertonut käyttäneensä itsekin BetterUpin "valmentajien" palveluita. 

Prinssi on toistaiseksi yhä isyyslomalla saatuaan toisen lapsensa Lilibet Dianan vaimonsa Meghanin kanssa kesäkuussa. Parilla on myös vuonna 2019 syntynyt poika Archie Harrison.

Lähde: PeopleLue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja