Harry Kane avautui epäonnistuneesta kohusiirrostaan – "Kun tiedät totuuden"

Jalkapallotähti Harry Kane päätti jäädä Tottenhamiin pitkän siirtoepisodin päätteeksi. Englantilaishyökkääjä kertoi Talksportille, ettei usko Tottenhamin maineensa kärsineen paljon puhutusta Manchester City -siirrosta.

Kane vaikutti pitkään olevan siirtymässä Cityyn, mutta manchesteriläisseura ei tehnyt tarpeeksi houkuttelevaa tarjousta. Lopulta tähtihyökkääjä julkaisi sosiaalisessa mediassa tiedotteen, että aikoo jäädä seuraan ja antaa kaikkensa seuransa eteen. Kane kertoi, että ei antanut mediahuomion sekoittaa päätään.

– Olen melkoisen hyvä pääsemään pois kaikesta. Olin Englannissa muutaman päivän finaalin (EM-kisat) jälkeen ja menin sitten muutaman viikon lomalle. Olen harvoin puhelimellani, kun olen muualla. Yritän todella käyttää sen ajan päästäkseni pois kaikesta, Kane sanoi.

– Tiedän, että ympärilläni oli paljon meteliä, mutta olin suhteellisen rauhallinen. Tiesin, mikä tilanteeni oli seuran ja minun välillä. Kaikilla on omat mielipiteensä, mutta se kuuluu tähän ammattiin. Olen täysin keskittynyt seuraan sekä maajoukkueeseen ja odotan loistavaa vuotta, Kane jatkoi.

Kane on edustanut seuraa juniorivuosista lähtien. Hän tuli Tottenhamiin vuonna 2004. Kane on viimeistellyt Tottenhamin paidassa jo peräti 166 liigamaalia. Hänellä on tällä kaudella mahdollisuus nousta Valioliigan kaikkien aikojen maalitilaston viiden parhaan joukkoon. 

28-vuotias pelaaja ei usko, että siirtosaagalla olisi ollut vaikutusta hänen maineeseensa.

– Uskon, että jalkapallotoimijat tietävät hyvät ja huonot puolet. Olin suhteellisen rauhallinen tilanteen suhteen, mutta kun olet mukana siinä ja tiedät totuuden, niin omatuntosi on puhdas, Kane totesi.

– Meteliä tulee aina olemaan. Minulla on ollut koko urani ajan ylä- ja alamäkeä, se vain kuuluu asiaan. Katson nyt eteenpäin. Tavoitteena on aina ollut voittaa pokaaleja Tottenhamin kanssa ja se on ollut niin joka vuosi, Kane jatkoi.

Kanen seuraava koitos on luvassa Englannin maajoukkueen kanssa, kun MM-kisojen karsinnat käynnistyvät. Englanti kohtaa maajoukkuetauon aikana Unkarin, Andorran ja Puolan.

Lue myös:

    Uusimmat