Ystävä paljastaa totuuden prinssi Harryn elämästä Los Angelesissa: "Hänellä on aika vaikeaa juuri nyt"

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat viimeistä kertaa, mutta minkälaiset ovat prinssiveljesten välit? 14:32
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat viimeistä kertaa, mutta minkälaiset ovat prinssiveljesten välit?

Prinssi Harryn lähipiiriin kuuluva tohtori Jane Goodall kertoo olleensa yhteyksissä Yhdysvaltoihin muuttaneeseen prinssiin ja kertoo, ettei tilanne ole Harrylle helppo.

Sussexin herttuapari aiheutti tammikuussa valtavan kohun, kun pariskunta ilmoitti vetäytyvänsä kuninkaallisista tehtävistään ja suunnittelevansa muuttoa Pohjois-Amerikkaan.

Virallisesti Sussexin herttuapari jätti brittihovin taakseen maalis-huhtikuun vaihteessa. Kanadassa Vancouverinsaarella sijainnut tukikohta sen sijaan siirtyi maaliskuun aikana Meghanin, 38, vanhoille kotikonnuille Los Angelesiin, missä pari aloittelee nyt uudenlaista elämäänsä 11 kuukautta vanhan Archie-poikansa kanssa.

Pari ei ole vielä löytänyt pysyvää kotia Los Angelesista, eivätkä työkuviotkaan ole vielä täysin hahmottuneet.

Prinssi Harryn, 35, ystäväpiiriin kuuluva tohtori ja luonnonsuojelija Jane Goodall kertookin nyt, että asettuminen uusille kotiseuduille ei ole ollut helppoa prinssi Harrylle.

– En tiedä vielä, kuinka hänen työuransa tulee muodostumaan, mutta olen ollut yhteyksissä häneen. Hänellä on hieman vaikeaa juuri nyt, Goodall kommentoi Radio Timesin taajuuksilla The Guardianin ja Peoplen mukaan.

86-vuotias tohtori Goodall on kuulunut Harryn lähipiiriin jo pitkään, ja hän vieraili myös herttuaparin luona, kun he asuivat vielä Britanniassa Frogmore Cottagessa.

Hänen mukaansa Harry antoi mahdollisesti merkin tulevasta päätöksestä jo kuukausia ennen kuin herttuapari antoi kohutun ilmoituksensa. Asia tuli ilmi, kun hän vieraili parin luona Harryn haastateltavana, kun herttuatar Meghan toimi Vogue-lehden vierailevana päätoimittajana.

Tämä tuli esille, kun Goodall sai syliinsä Archie-vauvan, jonka kädellä hän teki kuninkaallista vilkutusta muistuttavan liikkeen.

– Sanoin, että luultavasti hänen täytyy oppia se, mihin Harry vastasi, ettei hän tule kasvamaan sellaiseen elämään, hän muisteli Daily Mailin viikonloppuliitteen haastattelussa kesäisiä tapahtumia.

Kyseinen haastattelu tehtiin kuusi kuukautta ennen kuin Harry ja Meghan ilmoittivat jättävänsä hovin.

Myös herttuatar Meghanin on aiemmin uutisoitu olevan murheissaan, sillä hän ei ole päässyt tapaamaan äitiään kertaakaan sen jälkeen, kun pari muutti Los Angelesiin. Syynä on maailmalla jylläävä koronavirusepidemia.

Lähteet: Daily MailGuardianPeople 

Lue myös:

    Uusimmat