Mainos

Härkä ei kuuntele itseään, Vesimies kieltää tunteensa – horoskooppisi kertoo, miksi rakastut aina vääriin ihmisiin

Oletko liian kiltti, vai sittenkin aina ohjaksissa? Thought Catalog -sivusto listasi rakkausongelmat, joihin horoskooppimerkkisi perusteella törmäät.

COLOURBOX17768171

Oinas

Oletat, että kumppanisi täytyy olla yhtä energinen ja seikkailunhaluinen kuin sinä. Todellisuudessa täysi vastakohta voisi viehättää, juurruttaa sinut arkeen ja opettaa sinut rentoutumaan.

COLOURBOX17768183

Härkä

Olet niin itsepäinen, ettet kuuntele edes omaa kuudetta aistiasi – ja se yrittää varoittaa sinua joka kerta, kun haksahdat väärään ihmiseen. Yrität pakottaa suhteen toimimaan ja levittää rakkauden lämpöä sinne, missä se ei lämmitä. Etsi mieluummin sopivaa kumppania sen sijaan, että yrität vääntämällä vääntää suhteesta onnistunutta.

COLOURBOX17768177

Kaksoset

Olet hyvä tapaamaan ihmisiä ja keskustelemaan, mutta jos tarjolla on syvempi tunneyhteys, ajat ihmisen pois. Et tahdo joutua kärsimään. Älä tyydy näin vähään! Tarvitset kumppanin, jolla on paksu nahka. Hän haastaa sinut, kun yrität paeta tunteitasi.

COLOURBOX17768173

Rapu

Löydät jatkuvasti kumppaneita, joista joudut huolehtimaan. He kuiskailevat ”minä, minä, minä” –  ja sinä kuuntelet nyökytellen. Tarvitset kumppanin, joka huolehtii sinusta yhtä hyvin kuin sinä hänestä.

COLOURBOX17768176

Leijona

Olet synnynnäinen johtaja, joka saavuttaa lähestulkoon minkä tahansa tavoitteen. Tarvitset kumppanin, joka haastaa sinut ja sanoo myös vastaan! Haksahdat yleensä seuralaisiin, jotka vain myöntelevät sanomisiasi.

COLOURBOX17768187

Neitsyt

Ajattelet liikaa, ja mielessäsi jatkuvasti pyörivät ajatukset sekoittavat pääsi. Et kuitenkaan kaipaa passiivista kumppania, joka käskee vain rentoutumaan. Kaipaat ihmistä, joka keskustelee kanssasi huolistasi ja kehää kiertävistä ajatuksistasi todellisen kumppanin tavoin.

COLOURBOX17768178

Vaaka

Charmisi puree muihin helposti, ja saatat sortua hemmottelemaan itseäsi: deittailet ihmisiä, jotka ovat lääpällään sinuun, eivätkä koskaan kyseenalaistasi toimintaasi. Tarvitset kuitenkin rakastavaa kumppania, joka ei pelkää sanoa vastaan, jos teet virheen.

Skorpioni

Saat aina haluamasi, ja siksi keräilet alistuvia kumppaneita. Kaipaisit kuitenkin rinnallesi ihmistä, joka on tasavertainen kanssasi ja varmistaa, ettet sinä saa aina päättää kaikesta.

COLOURBOX17768181

Jousimies

Olet hauskuutta rakastava optimisti, ja houkutat lähellesi samanlaisia ihmisiä. Vaikka hauskuus on, no, hauskaa, suhde kaipaa myös syvyyttä. Kaipaat todellista kumppania, jonka kanssa selviydyt myös vaikeista ajoista.

COLOURBOX17768174

Kauris

Itsenäisyys on sinulle hyvin tärkeää. Jos kumppanisi nauttii itsenäisyydestään yhtä paljon kuin sinä, suhteenne etenee etanamaista vauhtia. Etsi itsellesi kumppani, joka kaivaa sinut ulos kuorestasi niin, että saat kuitenkin samalla olla oma itsesi.

COLOURBOX17768172

Vesimies

Kun tunteet ovat liian intensiivisiä, reagoit kieltämällä ne. Älä hae itsellesi kumppania, joka antaa sinun kontrolloida tunteitasi. Tarvitset ihmisen, joka ei päästä sinua karkuun heti, kun syvä rakkaudentunnustus alkaa hirvittää.

COLOURBOX17768180

Kalat

Haluat aina auttaa muita, etkä odota vastapalveluksia. Ongelmaksesi muodostuukin se, että muut aistivat auttamishalusi ja käyttävät sitä häikäilemättä hyväksi. Huono kumppani saa sinut uskomaan, että olet suhteen ongelmien syy. Tarvitset kunnioittavaa ja ihailevaa rakastajaa, joka rakastaa sinua sinun itsesi, ei avuliaisuutesi vuoksi.

1:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.