Härän syyshoroskooppi 2022: Näin vältyt virheiltä

Härkä lähtee syksyyn katse suunnattuna työhön.

Rakkaus ei ole sinulle alkavana syksynä kovinkaan tärkeä asia. Rakkauselämäsi kulkee etenkin alkusyksystä tasaisia, välillä ehkä turhankin tasaisia, latuja. Myös romantiikka loistaa poissaolollaan, vaikka parisuhteessa eläisitkin.

Jos olet sinkku, ei siihenkään ole heti kesän loputtua luvassa muutosta, sillä aika ei ole suotuisa rakastumiselle. Hauskaa sinulla silti voi olla yhdessä kavereidesi kanssa.

Syksyn edetessä mahdollisuudet rakkauden löytymiselle kasvavat, kun sosiaalinen elämäsi vilkastuu ja tapaat entistä enemmän ihmisiä. Älä kuitenkaan pidä turhaa kiirettä ja yritä väkisin saada aikaan parisuhdetta. Kun aika on oikea, kaikki loksahtaa paikoilleen kuin itsestään, ja se hetki voi olla lähempänä kuin uskotkaan.

Saatat hyvinkin kuherrella uuden rakkaasi kainalossa jo syksyn alkaessa vaihtua talveksi. Parinsa jo aiemmin löytäneillä härillä suhde saattaa samoihin aikoihin kehittyä vakavammaksi, ja he alkavat ehkä suunnitella perheenlisäystä tai yhteisen kodin ostamista.

Muista töissä keskittyä siihen, mitä teet

Perhe on sinulle muutenkin tärkeä. Annat mielellään läheisillesi lahjoja ja huomioit heitä muillakin tavoin koko ajan. Siten yrität hyvittää heille aikaa, jota sinulta kuluu välillä aivan liian paljon töissä ja muualla kodin ulkopuolella.

Härkien työelämässä asiat tuntuvat olevan kohdallaan. Kesän jälkeen olet täynnä virtaa, ja kaikki tuntuu etenevän haluamaasi suuntaan. Muista vain keskittyä siihen, mitä teet, äläkä jaa itseäsi liian monelle taholle samaan aikaan, niin vältyt tekemästä virheitä.

Katso myös: Mitä työpöytäsi paljastaa sinusta ihmisenä? Juttu jatkuu videon alla.

Toimiston ihmistyypit – mitä työpöytäsi paljastaa? 0:52
tMinimalisti, kotoilija vai hallittu kaaos – mitä työpöytäsi paljastaa?

Jos taas olet uutta työtä vailla, saatat hyvinkin löytää tänä syksynä juuri sellaisen työn mitä olet pitkään etsinyt. Samalla myös uran merkitys elämässäsi kasvaa saadessasi tehdä työtä joka oikeasti herättää intohimosi.

Kesän jälkeen sinä olet muutenkin täynnä energiaa ja valmis vaikka mihin. Urheilu on hyvä tapa käyttää ylimääräistä energiaasi ja lisätä samalla omaa hyvinvointiasi.

Katso myös: Miten stressipallon saa purettua? Tässä helpot liikkeet, joilla stressiä saa purettua kehosta kotioloissa:

Lue myös:

    Uusimmat