Happo syövytti nuoren naisen kasvot järkyttävällä tavalla – vinkki täydellisen huulimeikin tekoon kätkee tärkeän viestin

Make Love Not Scars -meikkitutoriaali muistuttaa, että kuka tahansa voi ostaa kaupasta huulipunaa täydellisen lookin luomiseen – mutta myös jotain muuta, joka voi vaikuttaa naisen ulkonäköön pysyvästi.

"Näin saat täydelliset punaiset huulet" – videolla Reshma-niminen nainen ohjeistaa, kuinka kuka tahansa voi oppia punaamaan huulensa oikein. Ensin huulet harjataan hammasharjalla pehmeämmiksi, sitten lisätään hieman huulirasvaa ja huultenrajauskynää, ja lopuksi huulet punataan huulipunalla.

Videon lopulla kuitenkin tulee tärkein vinkki: punaista huulipunaa löytää helposti kaupasta – kuten myös happoa. Tästä syystä joka ikinen päivä joku joutuu happoiskun kohteeksi. Happoiskut kohdistuvat yleensä naisiin ja lapsiin.

Reshma on yksi heistä.

Vuonna 2014 iloiseksi ja pirteäksi kuvailtu 18-vuotias Reshma Banoo Qureshi oli matkalla kokeisiin siskonsa kanssa Allahbadissa, Intiassa, kun yhtäkkiä hänen lankonsa ja kaksi muuta miestä hyökkäsivät tämän kimppuun ja heittivät Reshman kasvoille happoa. Reshma menetti hyökkäyksessä vasemman silmänsä ja sai tuta järkyttävän tuskalliset kivut hapon polttaessa hänen kasvonsa lähes tunnistamattomiksi.

Wall Street Journalin mukaan Intiassa raportoidaan lähes 309 tapausta, jossa on ihmisen päälle on heitetty syövyttävää happoa – todellista lukumäärää ei kuitenkaan ole tiedossa.

Videolla pyritään keräämään nimiä adressiin, ettei kuka tahansa voisi ostaa enää happoa ja saada aikaan tällaista tuhoa.

Reshman tarina:

Lähde: Bustle.com, Youtube

Lue myös:

    Uusimmat