Hannele Laurin sometili joutui hakkerin kynsiin: "Minä en kiristämiseen suostu"

6:58
Näin Hannele Lauri muisteli tähteytensä alkua MTV Uutisten haastattelussa.

Hannele Lauri menetti sometilinsä hakkerille.

Näyttelijä Hannele Lauri joutui ikävän huijauksen kohteeksi, kun hänen Instagram-tilinsä hakkeroitiin. Näyttelijä kertoi tapahtuneesta äskettäin perustamallaan uudella Instagram-tilillä.

– Nyt tarvitsen teidän kaikkien apua! Minun vanha tilini, jossa oli yli 20 000 seuraajaa, on hakkeroitu ja minulta vaaditaan rahaa. Minä en kiristämiseen suostu, ja sinne meni tili ja elinkeino, näyttelijä kertoo uudella Instagram-tilillään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lauri kertoo postauksessaan, että hänestä on tällä hetkellä muutama feikkitili Instagramissa. Näyttelijä vakuuttaa, että hänen hiljattain perustamansa tili on hänen ainoa ja oikea tilinsä.

– Pyydän, että jaat tätä tietoa eteenpäin, että saan elinkeinoni takaisin, Lauri päättää postauksensa.

Lauri ei suinkaan ole ensimmäinen julkisuuden henkilö, jonka sometili on päätynyt hakkerin kynsiin. Muun muassa rap-artisti Redraman ja radiojuontaja Niko Nousiaisen Facebook-tilit ovat aikoinaan joutuneet kaappauksen kohteeksi. Instagram-hakkerit ovat puolestaan aikaisemmin iskeneet kyntensä muun muassa hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Mannisen ja malli-juontaja Lola Odusogan tileihin.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja