Hannah tuli raskaaksi ensimmäisillä treffeillä ehkäisystä huolimatta – alkoi odottaa kolmosia: "Olin varma, että hoitaja vitsailee"

1:55
Videolla myös suomalaisäiti kertoo, miten kolmosten saaminen muutti arjen.

Brittinainen on tullut raskaaksi jo kolme kertaa ehkäisypillereistä huolimatta. Viimeisimmällä kerralla hän alkoi odottaa kolmosia, kertovat The Sun ja Daily Mail.

Kun brittiläinen kahden lapsen äiti Hannah Donaghue törmäsi vanhaan tuttuunsa Ben Faganiin juhlissa, yksi asia johti toiseen ja kaksikko päätyi viettämään kiihkeän yön yhdessä.

Kummallakaan ei kuitenkaan ollut aavistustakaan, mihin yhteinen ilta voisi johtaa. Hannah tuli nimittäin raskaaksi, vaikka hän käytti ehkäisyä.

– En voinut uskoa sitä. Olin raskaana – taas. Kolmatta kertaa, Hannah kertoo The Sunin mukaan.

"Ei ollut suunniteltua"

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Hannah tuli raskaaksi käyttäessään ehkäisyä.

– Ensimmäisen kerran, kun tulin raskaaksi ehkäisypillerien käyttämisen aikana oletin, että olen vain yksi siitä yhdestä prosentista naisia, joka oli epäonnekas. Olin 18-vuotias ja asuin yksiössä poikaystäväni kanssa, joten se ei ehdottomasti ollut suunniteltua enkä ollut läheskään valmis perustamaan perhettä, Hannah kuvaa.

Kun Megan, nyt 10, syntyi, äidin rooli tuli Hannahille luonnollisesti. Seuraava lapsi ei kuitenkaan ollut suunnitelmissa vähään aikaan.

Hannah vaihtoikin uuteen ehkäisypillerimerkkiin ja otti lääkkeet täsmällisesti joka päivä samaan aikaan.

– Mutta kaksi kuukautta myöhemmin tunsin tutun piston ja tajusin, että kuukautiseni olivat myöhässä – se ei voisi tapahtua uudestaan, eihän, Hannah muistelee.

Raskaustestiin piirtyi kuitenkin kaksi viivaa. Hannah sai toisen lapsensa Charlien, joka on nyt jo kahdeksan vuotta.

Kolmoisraskaus

Hannah vaihtoi pian toisen lapsen syntymän jälkeen ehkäisykapseliin, jota hän ehti käyttää kahdeksan vuotta. Sitten Hannah joutui vaihtamaan kapselin jälleen ehkäisypillereihin. Aikaisemmasta poikaystävästä oli tullut jo ero eikä Hannahilla ollut suunnitelmissa löytää ketään uutta, saati hankkia lisää lapsia.

Benin kanssa vietetty yö pisti kuitenkin suunnitelmat uusiksi. Lääkärissä koitti vielä toinen iso yllätys: yhden lapsen sijaan Hannah odotti kolmosia.

– Olin varma, että hoitaja vitsailee. Olin edelleen järkyttynyt, kun hän näytti kolmen sydämensykkeen lepattavan ruudulla. En voinut uskoa sitä – eikä voinut Benkään, Hannah kertoo.

Vaikka Hannah ja Ben olivat tapailleet vasta muutaman viikon ajan, he päättivät antaa parisuhteelle ja vanhemmuudelle mahdollisuuden. He aloittivat deittailun tosissaan Hannahin raskauden aikana.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kaksi tyttöä ja yksi poika

Raskaus ei sujunut täysin ongelmitta. 10. raskausviikon kohdalla lääkärit ehdottivat yhden raskauden päättämistä, jotta kahdella muulla vauvalla olisi paremmat mahdollisuudet selvitä. Pariskunta kuitenkin kieltäytyi.

28. viikolla kolmosten liikkeet alkoivat heikentyä. Viimein 32. raskausviikolla, viime lokakuussa Benin ja Hannahin kolmoset, kaksi tyttöä ja yksi poika, syntyivät keisarileikkauksella.

Kun vauvat syntyivät, myös Ben muutti Hannahin luo.

Nyt seitsemän hengen perhe etsii uutta kotia, sillä neljän huoneen asunto alkaa käydä ahtaaksi. Auto on jo vaihdettu seitsemänpaikkaiseen.

– Olen todellakin luovuttanut ehkäisypillerien suhteen. Mutta meillä on viisi pientä ihmettä, joista saamme kiittää niitä, Hannah päättää.

Lähteet: The Sun, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja