Hän on maailman omistautunein Harry Potter -fani

Yhdysvaltalainen Steve Petrick, 22, on maailman omistautunein Harry Potter -fani. Nyt sinä voit äänestää Suomen suurinta velhofania!

Harry Potter -fanit ovat kruunanneet kuninkaakseen 22-vuotiaan Yhdysvaltojen Pennsylvanian Pittsburghista kotoisin olevan Steve Petrickin. Petrick otti viime vuonna osaa kilpailuun videolla.

Petrick kertoo olleensa fantasiafani jo ennen kuin siitä tuli "muoti-ilmiö". Vaikka häntä surettaakin se, että elokuvia ei enää tule, vannoo hän olevansa Harry Potter -fani ikuisesti.

Taideopiskelija tutustui Harry Potter -kirjoihin ensimmäistä kertaa 11-vuotiaana. Hän oli saanut hylätyn arvosanan englanninkielestä, joten hänen vanhempansa kielsivät häntä leikkimästä ulkona muiden lasten kanssa. Petrick pakeni Harry Potterin maailmaan, josta fani kertoo oppineensa enemmän kuin mistään muualta tai keneltäkään muulta.

10 000 euron Potter-kokoelma

Petrick on käyttänyt viimeiset 12 vuotta keräilemällä Harry Potter -tavaraa, muun muassa pehmoeläimenä Harry Potterin lemmikkipöllön Hedwigin, Fawkes Feeniks-linnun ja signeeratun kopion Harry Potter ja kuoleman varjelukset -kirjasta.

Nuori mies on käyttänyt likemmäs 10 000 euroa kokoelmaansa ja sisustanut sillä kolme huonetta kodistaan. Hänellä on myös neljä Harry Potter -tatuointia. Petrick kertoo lukeneensa jokaisen seitsemästä sarjan kirjasta yli sata kertaa ja väittää tuntevansa ne läpikotaisin jokaisesta loitsusta pieneen yksityiskohtaan.

Tämä ei riitä fanille, sillä kaiken lisäksi hän leikkuuttaa ja värjää hiuksensa Harry Potterin tyyliin aina, kun uusi kirja tai elokuva on julkaistu.

J.K. Rowlingin Harry Potter on yksi menestyneimmistä elokuviksi muutetuista sarjoista. Sen lisäksi, että se on tuottanut taloudellista voittoa miljoonia dollareita, on se vaikuttanut lukemattomiin lapsiin ympäri maailman.

Kuka on Suomen paras Harry Potter -fani? Äänestä Subin sivuilla!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lähde: Oddity Central

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja