Harry Potter -tähden shokkipaljastus: Minulla oli alkoholiongelma!

Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe paljasti taistelleensa alkoholismia vastaan 18-vuotiaana.

Harry Potter -elokuvien myötä superjulkkikseksi singahtanut Daniel Radcliffe, 22, paljasti CQ-lehden haastattelussa kamppailleensa 18-vuotiaana alkoholismia vastaan. Radcliffe työskenteli tuolloin kuudennen Harry Potter -elokuvan (Harry Potter ja puoliverinen prinssi) parissa.

– Tulin riippuvaiseksi alkoholista. Muutaman vuoden ajan olin rakastunut julkkiselämään, joka ei oikeastaan edes sopinut minulle, Radcliffe kertoi.

– Pääsin kuin koira veräjästä alkoholinkäyttöni kanssa, vaikka moni paparazzi olisi voinut saada kuvan minusta juomassa, hän jatkaa.

Radcliffe kertoo lopettaneensa juomisen viime elokuussa ja viettää nykyään mieluummin aikaa kotona tyttöystävänsä kanssa kuin juhlii.

– Nautin siitä, että olen suhteessa, jossa olen mukava, enkä möhli asioita. Vaikka haluaisinkin olla se ihminen, joka käy juhlissa, juo muutaman lasillisen ja pitää kivaa, se ei toimi minulla. En onnistu siinä. Istun mieluummin kotona ja luen tai keskustelen jollekin, joka saa minut nauramaan.

– Rauhallisen elämän viettämisessä ei ole mitään noloa. Olen tajunnut sen vasta viime vuosien aikana.

Daniel Radcliffe on yhdistetty moneen naiseen hänen erottuaan Equus-näytelmän näyttelijäkollegastaan Laura O'Toolesta 2007. Viime vuonna Radcliffen juoruttiin seurustelevan Harry Potter -elokuvien tuottajan tytärpuolen Olive Uniacken kanssa.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lähde: Just Jared, CQ

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja