Mainos

Hämmentävä tositarina: Äiti, 36, ja poika, 19, rakastuivat toisiinsa tavattuaan ensimmäistä kertaa adoption jälkeen

Yhdysvaltojen New Mexicosta kotoisin olevaa pariskuntaa uhkaa vankeustuomio.

Monica Mares, 36, ja hänen poikansa, Caleb Peterson, 19, rakastuivat tavatessaan toisensa ensimmäistä kertaa helmikuussa. Mares antoi poikansa adoptoitavaksi heti tämän syntymän jälkeen, mutta äiti ja poika löysivät toisensa vuosien jälkeen Facebookin kautta.

Hämmentävää kyllä, he rakastuivat toisiinsa.

– Hän on elämäni rakkaus enkä halua menettää häntä. Lapseni rakastavat häntä, koko perheeni rakastaa häntä. Mikään ei voi tulla väliimme, ei oikeus, ei vankila, ei mikään... Minun pitää olla hänen kanssaan. Kun pääsen vankilasta, muutan pois Clovisista sellaiseen osavaltioon, joka sallii meidän olla yhdessä, Mares uhmaa.

Insesti on kuitenkin laitonta kaikissa Yhdysvaltojen 50 osavaltiossa. Mares ja Peterson voivat kumpikin joutua kärsimään 1,5 vuoden vankeustuomion sekä 5000 dollarin sakot, jos heidät tuomitaan. Tällä hetkellä yhdeksän lapsen äiti ei oikeuden määräyksen vuoksi saa olla tekemisissä Petersonin tai muiden lastensa kanssa.

Poika ei uskonut joutuvansa pulaan

Vankeustuomion uhasta huolimatta pari haluaa kertoa suhteestaan julkisesti, jotta termi geneettinen seksuaalinen viehätys tulisi tutuksi kaikille. Termillä viitataan ilmiöön, jossa esimerkiksi sisarukset tai kuten tässä tapauksessa, vanhempi ja lapsi, tuntevat seksuaalista vetovoimaa toisiinsa elettyään erillään ja tavatessaan vihdoin toisensa.

Poika kertoo äitinsä tapaamisesta seuraavaa.

– Vietimme aikaa jutellen ja katsoin häntä ja hän katsoi minua ja suutelin häntä. Se oli oikea suudelma, sen takana oli tunteita. Kipinä säilyi aina siitä asti. En rehellisesti sanottuna uskonut koskaan, että voisimme joutua pulaan suhteemme vuoksi. Olimme molemmat suostuvaisia aikuisia, Peterson selittää.

Äiti kertoo käsien pitelyn johtaneen suudelmaan ja tämän jälkeen asiat menivät vielä pidemmälle.

– Tunsin oloni mukavaksi hänen kanssaan ja rakastuimme entistäkin syvemmin, äiti kertoo ensimmäisestä kerrastaan poikansa kanssa.

Mares kertoo olevansa valmis hylkäämään muut lapsensa – kaikki yhdeksän – ollakseen Petersonin kanssa. Pariskunta uskoo voivansa jatkaa elämäänsä yhdessä viimeistään mahdollisen tuomion kärsittyään.

Video: Tämä nainen puolestaan maksaa vieraalle miehelle läheisyydestä, jota ei saa aviomieheltään.

3:45

Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.