Haluatko jakaa valokuvat paperisina? Tämä kännykkäkotelo tulostaa kuvat

Valokuvien jakaminen sosiaalisen median palveluissa on arkipäivää. Osa käyttäjistä haluaa kuitenkin edelleen myös paperikuvia, jotka voi lähettää vaikkapa postikortteina.

Prynt on uudenlainen älypuhelinkotelo, joka tulostaa paperikuvia. Kotelossa on sisäänrakennettu printteri, joka jättää kuvista käsissä hypisteltävän muiston. Printterillä voi tulostaa myös muita älypuhelimen muistissa tai sosiaalisen median palveluissa olevia kuvia. Tulostaminen kestää noin 30 sekuntia.

Prynt tekee muutakin. Sen älypuhelinsovellus tallentaa kuuden sekunnin mittaisen videon juuri ennen valokuvan ottamista ja tallettaa sen pilvipalveluun. Kun tilanteesta tulostettuun paperikuvaan osoittaa toisen älypuhelimen, se skannaa kuvan QR-koodin tavoin ja samalla puhelimen näytölle ilmestyy pilvipalveluun tallennettu video. Videoon pääsee käsiksi vain printtikuvan kautta.

Prynt soveltuu käytettäväksi iPhone 6s, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c ja iPhone 5 -mallien kanssa sekä Samsungin Galaxy S5:n ja S4:n kanssa.

Pryntin käyttö ei vaadi paristoja tai mustetta. Laite latautuu älypuhelimen usb-portin kautta. Muste on sisällytetty paperiin, joten sitä ei tarvitse erikseen täydentää laitteeseen. Pryntiin mahtuu kerrallaan 10 paperiarkkia. 50 kappaleen arkkipakkaus maksaa vajaat 25 euroa.

Pryntin hinta on noin 145 euroa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja