Haloo Helsinki! -yhtyeen Ellin julkaisema kasvokuva sai somen hullaantumaan – VilleGalle kirjoitti ex-rakkaalleen suloisen kommentin

6:43
Katso miltä Haloo Helsingin Elli näytti kuusi vuotta sitten Huomenta Suomen haastattelussa.

Elli Haloo ja VilleGalle erosivat vuonna 2014.

Supersuositun Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja Elli Haloo julkaisi Instagram-tilillään itsestään eteerisen kasvokuvan. Kuvassa laulaja katsoo kameraan vienosti hymyillen.

Upea otos sai laulajan seuraajat suorastaan haukkomaan henkeä. 

– Saanko kiljua, olet niin upea! Seuraaja kirjoittaa. 

– Miten joku voi olla noin ihana, toinen seuraajista ihmettelee. 

– Olet kaunis sielu. Vaikutat todella ihanalta ihmiseltä, fani kirjoittaa. 

– Ihana sisäinen valo tässä kuvassa. 

Kommentoijien joukossa on myös Ellin ex-puoliso, JVG-räppiduosta tuttuVilleGalle

– Theerve, VilleGalle kirjoittaa lisäten kommentin perään kukkahymiön.

Ex-pariskunta erosi vuonna 2014. Tuolloin VilleGalle kommentoi MTV Uutisille, ettei eroon liittynyt kolmansia osapuolia ja se oli heidän yhteinen päätös. 

VilleGalle on kertonut suhteesta Etenee – JVG:n tarina (Siltala, 2016) -kirjassa. 

VilleGallen ja Ellin suhde nousi esiin Vain elämää -sarjan myötä, kun räppäri esitti duettona Sannin kanssa Pave Maijasen Lähtisitkö-klassikon. VilleGallen räppiriimien omaelämäkerrallisuus herätti huomion ja epäilyt siitä, että ne ovat suora kertomus silloin jo päättyneestä suhteesta Ellin kanssa.

Kirjan mukaan asia on juuri näin.

– Elli ja VilleGalle tapasivat ensimmäistä kertaa jo talvella 2012 ruotsinlaivalla, jossa molemmilla oli keikka opiskelijoiden perinteisellä Goom-risteilyllä. VilleGalle muistaa käytävältä silmät, jotka olivat kuin lamput. Paloautonpunaisesta huulipunastaan tunnettu Elli pysäytti hänet ja alkoi jutella. VilleGalle oli samasta sekunnista myyty, kirjassa kerrotaan.

Pariskunnan välille syntyi suhde, jota kuvailtiin kirjassa kahden tempperamenttisen luonnonlapsen suhteeksi. 

–  Se tarkoitti ihanaa intohimoa, mutta myös hirvittäviä ja turhanpäiväisiä riitoja, mustasukkaisuutta ja loputonta erokriiseilyä, kirjassa lukee. 

– Kuten VilleGalle Lähtisitkö-kappaleessa räppää, hän ei osaa edes sanoa, koska suhde lopulta päättyi – ei oikeastaan edes, minä vuonna. Ehkä lopullisesti vasta ennen Vain elämää -leiriä, kun hän kappaleen tekstiä kirjoitti.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja