VilleGalle ja Haloo Helsingin Elli erosivat: Fiilikset ovat huonot

Räppäri VilleGallen ja Haloo Helsinki! -bändin laulaja Elli ovat eronneet.

7 päivää -lehti uutisoi torstaina räppäri VilleGallen ja Haloo Helsinki! -bändin laulajan Ellin eronneen. MTV.fi tavoitti surumielisen VilleGallen, joka kuvaili tunteitaan eron jälkeen.

– Olemme eronneet. Huonot ovat fiilikset, eihän tällaisessa tilanteessa ikinä hyvätkään voi olla.

Oliko eropäätös yhteinen?

– Toivottavasti oli yhteinen päätös, ainakin luulen niin, VilleGalle muotoilee.

VilleGalle vakuuttaa, että eroon ei liity kolmansia osapuolia. Pari ehti pitää yhtä useamman vuoden ajan, mutta julkisuudessa heitä ei juuri nähty. Erosurun keskellä räppäri kertoo keskittävänsä ajatuksensa työntekoon.

VilleGallen ja Jaren muodostamalla JVG:llä sujuu loistavasti. Keikkoja riittää ja helmikuussa julkaistulta Voitolla yöhön -albumilta ovat nousseet hiteiksi singlet Voitolla yöhön ja Huominen on huomenna.

– Onhan tässä kivoja juttuja paljon tulossa. Onneksi hommat menevät eteenpäin, on paljon keikkaa ja keikoilla porukkaa. Kun saan ajatukset muualle, niin en ehdi niin murehtimaan. Uppoudun työhön ja urheilen paljon.

Huhti-toukokuussa JVG keikkailee aktiivisesti ympäri Suomen. Kesäkuussa kaksikko järjestää juhannuksen jälkeen Lohjan kisakalliossa JVG-SportCamp -urheiluleirin.

– Viihdymme Jaren kanssa niin hyvin nuorten kanssa, heiltä saa virtaa. Aiomme tuolla 10–13-vuotiaille suunnatulla leirillä opastaa nuoria, lietsoa heitä urheilemaan ja riehumaan.

Lue myös:

    Uusimmat