VilleGalle ex-tyttöystävästään Haloo Helsingin Ellistä: "Hänen paikkaansa on vaikea täyttää"

VilleGalle puhuu tänään julkaistussa Etenee – JVG:n tarina -kirjassa suhteestaan Elli Haloon kanssa.

Suursuositun JVG-yhtyeen tarinan kertova, Laura Frimanin kirjoittama uutuuskirja Etenee – JVG:n tarina (Siltala, 2016) julkaistiin tänään. 

JVG:n muodostavat 28-vuotiaat Jare Brand ja Ville-Petteri Galle, artistinimeltään suoraviivaisesti VilleGalle. Uutuuskirjassa molemmat puhuvat avoimesti muun muassa rakkauselämästään.

Jare elää avoliitossa Maria-nimisen naisen kanssa, temperamenttiseksi luonnonlapseksi kuvailtu VilleGalle taas elää tällä hetkellä uralleen ja haluaa keskittyä täysillä työhön.

VilleGalle puhuu kirjassa kuitenkin suhteestaan suursuositun Haloo Helsinki! -yhtyeen Elli Haloon, 26, kanssa.

– Kirjasta ei jouduttu sensuroimaan mitään. Ei niitä juttuja edes tarvinnut käydä läpi. Olemme puhuneet kiertueella ja keikoilla vaikka mitä, mutta kaikki olemme hiffanneet, mitä kirjaan tulee ja mitä ei, Jare kertoo MTV:n haastattelussa.

– Olisikohan se ollut kolme riviä, kun pyysin Lauraa poistamaan kirjasta. Pari lausetta vain. Olemme olleet aika avoimia tässä, VilleGalle sanoo.

VilleGallen ja Ellin suhde nousi esiin Vain elämää -sarjan myötä, kun räppäri esitti duettona Sannin kanssa Pave Maijasen Lähtisitkö-klassikon. VilleGallen räppiriimien omaelämäkerrallisuus herätti huomion ja epäilyt siitä, että ne ovat suora kertomus silloin jo päättyneestä suhteesta Ellin kanssa.

Kirjan mukaan asia on juuri näin.

– Elli ja VilleGalle tapasivat ensimmäistä kertaa jo talvella 2012 ruotsinlaivalla, jossa molemmilla oli keikka opiskelijoiden perinteisellä Goom-risteilyllä. VilleGalle muistaa käytävältä silmät, jotka olivat kuin lamput. Paloautonpunaisesta huulipunastaan tunnettu Elli pysäytti hänet ja alkoi jutella. VilleGalle oli samasta sekunnista myyty, kirjassa kerrotaan.

Siitä alkoi parin suhde.

– Kyseessä oli alusta alkaen kahden temperamenttisen luonnonlapsen suhde. Se tarkoitti ihanaa intohimoa, mutta myös hirvittäviä ja turhanpäiväisiä riitoja, mustasukkaisuutta ja loputonta erokriiseilyä.

– Kuten VilleGalle Lähtisitkö-kappaleessa räppää, hän ei osaa edes sanoa, koska suhde lopulta päättyi – ei oikeastaan edes, minä vuonna. Ehkä lopullisesti vasta ennen Vain elämää -leiriä, kun hän kappaleen tekstiä kirjoitti.

VilleGalle ja Elli olivat kirjoittaneet toisilleen musiikin muotoon puetut rakkauskirjeet. Elli oli kirjoittanut omansa Haloo Helsingin Kiitos ei ole kirosana -levyn (2014) avauskappaleelle Köpis 2012.

Elli soitti kappaleen demoversion VilleGallelle automatkalla kohti Gallen perheen Karjalohjalla sijaitsevaa mökkiä. Kappaleessa kerrotaan, miten Elli ei aluksi luottanut VilleGalleen, ja sitten kun hän vihdoin luotti, VilleGalle halusikin luovuttaa.

Suhde eteni raastavalla soudetaan ja huovataan -kaavalla.

– Oikeastaan mä tajuan vasta nyt, että sehän kirjoitti sen tekstin, kun me oltiin vielä yhdessä, VilleGalle sanoo kirjassa.

Räppäri ei reagoinut heti kuulemaansa ja jo automatkalla pari päätyi jälleen riitelemään.

Kirjassa kuitenkin kerrotaan, että VilleGalle muistelee Elliä hyvällä ja että tämän paikkaa on vieläkin vaikea täyttää. VilleGalle ei tällä hetkellä edes jaksa yrittää tuon paikan täyttämistä, vaan haluaa keskittyä tällä hetkellä työhön.

Kuuntele alta VilleGallen ja Sannin versio Lähtisitkö-kappaleesta ja Haloo Helsingin Köpis 2012 -kappale!Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja