Haloo Helsinki! -yhtye ilmoitti yllättäen paluustaan – sosiaalinen media räjähti

6:55
Haloo Helsinki MTV:n haastattelussa: "Seuraava levy on meidän paras levy"

Bändillä ilmestyy sinkku perjantaina yli kahden vuoden tauon jälkeen. 

Haloo Helsinki! -suosikkiyhtyeen paluuta on odotettu jo pitkään. Nyt yhtye vastasi fanien toiveeseen, kun he ilmoittivat yllättäen Instagram-tilillään, että julkaisevat uutta musiikkia perjantaina (9.10.). 

Julkaistava kappale Lady Domina on ensimmäinen yli kahteen vuoteen. Yhtye julkaisi siitä maistiaisen tiiserivideon muodossa. 

– Uusi biisi LADY DOMINA pe 09.10.2020, bändi kirjoittaa. 

(Näet videon painamalla sen keskeltä.) 

Vain hetki päivityksen julkaisusta, sosiaalinen media suorastaan räjähti. Myös poppari Antti Tuisku on kommentoinut kuvaa liekkihymiöillä. 

– Oispa jo perjantai! seuraaja kirjoittaa. 

– Jee, olen odottanut tätä päivää, sosiaalisessa mediassa hehkutetaan. 

– MMMITÄÄÄÄÄ, seuraaja äimistelee. 

Haloo Helsinki! jäi keikkatauolle vuonna 2018, jolloin yhtyeen jäsenet keskittyivät kukin omiin sooloprojekteihinsa. Yhtyeellä oli jo tauolle jäädessään tarkoitus tehdä paluu vuonna 2021. Bändin laulaja Elli Haloo sekä Jere Marttila vahvistivat aiemmin tänä vuonna MTV Uutisille, että päätös pitää yhä. 

– Se oli sovittu, että vuonna 2021 palataan. mutta kävimme viime vuoden lopussa sitten palaverin keskenämme, että mikä meininki, mitä kuuluu ja halutaanko jatkaa? Pidettiin kiinni tästä, että ensi vuosi on se meidän paluuvuotemme, Elli Haloo kertoi tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja