Haaveiletko tatuoinnista, mutta pelkäät katuvasi? Studio kehitti mullistavan ratkaisun

Ephemeral Tattoo tarjoaa tatuointeja, joiden se lupaa haalistuvan pois noin vuodessa. Ilmiö kuitenkin herättää kysymyksiä.

Moni haaveilee tatuoinnista, mutta ihokuvaan sitoutuminen koko loppuelämäksi epäilyttää. New Yorkissa toimiva tatuointistudio kertoo keksineensä ongelmaan ratkaisun.

Tatuointi, joka haalistuu pois vuodessa

Brooklynissa sijaitseva Ephemeral Tattoo tarjoaa tatuointeja, jotka haalistuvat pois vuodessa, kertoo Insider.

– Ihmiset haluavat haalistuvan tatuoinnin, koska he haluavat kokea tatuoinnin saamisen ilman elinikäistä sitoutumista, kuvailee Josh Sakhai, joka on yksi yrityksen perustajista.

Tatuointi kuitenkin tehdään samalla tavalla kuin oikeat tatuoinnit. Joshin mukaan katoavan tatuointimusteen kehitysprosessi vei noin seitsemän vuotta; mukana oli kemian teknologian ammattilaisia, jotka ovat myös olleet perustamassa tatuointistudiota.

Studio jakoi kuvia tatuoinneista. Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se tästä.

Studio jakoi kuvia tatuoinneista. Jos julkaisu ei näy, katso se tästä.

Studio jakoi kuvia tatuoinneista. Jos julkaisu ei näy, katso se tästä.

– Testasimme mustetta itseemme, testasimme yli 50 aineyhdistelmää satojen omiin kehoihimme tehtyjen tatuointien voimin, jotta pääsimme tähän pisteeseen, mies vakuuttaa.

Voguelle Josh kertoi, että suurin osa asiakkaista on tatuointien ensikertalaisia.

Väitetty väliaikaisuus on jo herättänyt kysymyksiä

Keksintö ei ole uusi, sillä erilaisia, yleensä ihon pinnalle asetettavia siirtokuvia ja musteita on jo tarjolla. Monet tällaisista väliaikaistatuoinneista kestävät vain viikkoja.

Ihoon hakattujen, väliaikaisten tatuointien väliaikaisuus on jo herättänyt kysymyksiä.

– On mahdotonta taata, miten kauan väliaikainen tatuointi kestää, se riippuu ihotyyppien eroista, altistuksesta auringolle, puhdistustuotteista ja elämäntavoista, kanadalaisen kestopigmentointiklinikan Studio Sashikon edustaja Shaughnessy Otsjui kommentoi ilmiötä yleisesti Byrdie-julkaisulle.

Josh kertoo väliaikaistatuointien jo kadonneen 

Ihoon hakattu väliaikaiskuva todella voi haalistua ajan myötä, mutta on mahdollista, ettei näin käykään; koska muste on asetettu ihon alle, sen käyttäytymistä ei voi täysin ennustaa. Kuva voi myös haalistua epätasaisesti tai vain osittain.

Dazed-lehdelle Josh kertoo, että monet hänen ottamistaan väliaikaistatuoinneista ovat jo kadonneet. Osaa hän kaipaa; osaa ei lainkaan.

Katso myös: Tämä kosinta on ikuinen! Mies kosi tyttöystäväänsä tatuoinnilla:

Katso myös: 103-vuotias nainen otti syntymäpäivänään ensimmäisen tatuointinsa!

103-vuotias nainen päätti koronan aikaan tehdä bucket listin itselleen – otti syntymäpäivänään ensimmäisen tatuointinsa 0:45

Lue myös:

    Uusimmat