Haaveiletko pitkistä kiharoista? Tämä perhe on kasvattanut tukkaansa aina – äidin hiukset lähes kaksi metriä pitkät!

Yhdysvaltalainen Lynn Svetlecich Russel on kasvattanut hiuksiaan koko elämänsä, nyt tyttäret seuraavat hänen esimerkkiään. 

Lynn Svetlechich Russelin hiukset ovat saaneet kasvaa koko hänen elämänsä ja nyt ne ovat lähes 188 senttimetrin pituiset. 

Tähkäpäiksi kutsutun perheen tyttäret ovat innostuneet kulkemaan äitinsä jalanjäljissä – kaikki ovat antaneet hiustensa kasvaa ja hiustenhoito on iso osa perheen arkea. Tyttäriltä kuluu neljäosa hoitoainepullosta hiustenpesun yhteydessä ja suihkussa käyminen ei ole yksinkertainen toimenpide: samalla kun tytär pesee hiuksiaan, äiti huuhtelee niitä käsisuihkun avulla. 

Äiti Russel sen sijaan ei voi enää pestä hiuksiaan suihkussa: hän kertoo yrittäneensä sitä kerran, mutta hiukset olivat kastuessaan niin painavat, ettei nainen voinut kannatella enää itseään ja kaatui lattialle.

Perheen 6-vuotias tytär on kertonut haluavansa leikata hiuksiaan kymmenen tuuman, eli noin 25 senttimetrin verran, mutta ei ole uskaltautunut vielä. 

– On päiviä, jolloin hän sanoo haluavansa lyhyemmät hiukset, mutta kun puhumme asiasta vakavissamme, hän perääntyy, äiti Lynn kertoo. 

Lynn ei kuitenkaan pakota lapsiaan kasvattamaan hiuksiaan, vaan kertoo sen olevan heidän oma päätöksensä. 

Lähde: BarcroftTV

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja