Unelmaparin häät lähestyvät – Kimin ja Mintun salamarakkaus huipentuu alttarille

F1-maailmanmestari Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen vihitään lähipäivinä Italiassa.

F1-kuski Kimi Räikkösen, 36, ja fitnessmalli Minttu Virtasen, 29, kihlaukseen ja lapsen saamiseen johtanut suhde kruunataan upealla hääseremonialla lähipäivinä.

Vuoden 2013 alussa formulakuskin vahvistettiin muuttaneen erilleen ex-vaimostaan Jenni Dahlmanista. Parisuhde lentoemäntänä työskentelevän Minttu Virtasen kanssa alkoi saman vuoden kesällä.

Pariskunta muutti avoliittoon jo saman vuoden marraskuussa, kun lentoemäntänä tuolloin työskennellyt Minttu muutti Kimin Helsingin Kaskisaaressa sijaitsevaan asuntoon.

Minttu Virtanen ikuistettiin kannustamassa Räikköstä ensimmäistä kertaa Bahrainin F1-kisassa huhtikuussa 2014.

– Kimin tyyneys ja rauhallisuus tekivät vaikutuksen. Asema ei näy hänen käytöksessään mitenkään ja juuri tavallisuuteen Kimissä ihastuikin, Virtanen kommentoi MeNaisille toukokuussa 2014.

Alle kolme kuukautta ensimmäisten yhteiskuvien jälkeen Kimi Räikkösen asioita hoitava Riku Kuvaja vahvisti, että Minttu Virtanen on raskaana.

– Laskettu aika on alkuvuodesta, Kuvaja kertoi tuolloin MTV.fille.

Marraskuussa 2014 Minttu Virtanen nähtiin Abu Dhabin F1-radan varikolla kihlasormus vasemmassa nimettömässään. Riku Kuvaja vahvisti parin kihlauksen.

Tammikuussa 2015 heidän esikoispoikansa syntyi Sveitsissä. 

– Pienokainen näki viime yönä päivänvalon Sveitsissä! Terveellä poikavauvalla on mittaa 51 cm ja painoa 3,7 kiloa. Myös onnelliset ja ylpeät vanhemmat voivat erittäin hyvin! tuore äiti Minttu Virtanen kertoi blogissaan

Pienen piirin häät

Tulevat häät ovat Räikkösen toiset. Hän avioitui Jenni Dahlmanin kanssa vuonna 2004. Vanajanlinnassa järjestetyt häät olivat mahtipontiset ja niissä nähtiin useita julkkisvieraita.

Pariskunnan erosta uutisoitiin alkuvuodesta 2013. Virallisesti Kimin ja Jennin ero astui voimaan vasta loppuvuodesta 2014.

Kimin ja Mintun häät järjestetään Italian Toscanassa Sienan lähellä. Häihin osallistuu vain kaksikon läheisimmät ystävät ja perheenjäsenet.

Häitä varten pari on vuokrannut Chiusdinon kylästä vanhan luostarin. Chiusdino sijaitsee Toscanassa Sienan maakunnassa. 

Vanha Galganan luostari on tiukasti vartioitu ja suljettu yleisöltä.

Lue myös:

    Uusimmat