Haaremihousut jakavat mielipiteet – kenelle ihmeessä ne sopivat?

Haaremihousut jakavat ihmisten mielipiteet, eikä ihme. Mukavilta tuntuvat housut eivät näytä äkkiseltään imartelevan ketään – eivät ainakaan silloin, mitä alemmaksi haaraosa valahtaa.

Väljät haaremihousut henkivät 1980-lukua hip hop -kulttuuria, vaikka alun perin housumalli on peräisin kaukomailta, Intiasta. Rappari Mc Hammerin legendaariset housut on pakko mainita haaremihousuista kirjoittaessa – tulivathan löysät pökät suosituiksi U Can't Touch This -musiikkivideon myötä. Nyttemin haaremihousut ovat valloittaneet naistenmallistot ja ovatkin suosittuja eritoten niiden mukavuuden vuoksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Housujen mallit ja leikkaukset ovat muuttuneet hurjissakin määrin vuosien saatossa, mutta idea on sama: väljä – tai väljääkin väljempi – haaraosa.

Haaremihousujen kuvaillaan olevan mitä parhaimmat päärynävartalolle, koska ne korostavat vyötärön kapeutta. Haaremihousuja kehotetaan käyttämään hyvin istuvien, lyhyiden jakkujen kanssa tai tiukkojen toppien, jotta kokonaisuus olisi tasapainoinen. Jalkaan tulisi sujauttaa korkokengät juhlaan, sirot sandaalit rentoa lookia varten.

Liika on kuitenkin liikaa?

Maltillisen väljät housut yläosasta ja hillitysti laskevat alaosat kuitenkin kalpenevat sellaisten haaremihousujen rinnalla, joiden haaraosa on erittäin, erittäin roikkuva.

Herääkin kysymys, kenelle tällaiset housut oikein sopivat?

Esimerkiksi tyyliguru Gwen Stefanin housupuku teilattiin tylysti – roikkuva haaraosa näyttää kieltämättä siltä, että housut olisivat valahtaneet väärille teille tai housuihin olisi valahtanut jotain ylimääräistä.

Perezhilton.com-sivuilla look haukuttiin totaalisesti lyttyyn:

”Luulimme nähneemme viimeiset haaremihousut, mutta ei!
Tämä kukkakuviollinen housupuku on HULLU!!


Kukkakuosi on kuin 1970-luvun sohvakankaasta revitty!
Olemme pahoillamme Gwen, mutta nyt ei näytä hyvältä
", sivuilla kirjoitetaan.

Gwen Stefani (3)
Haaremihousut jakavat mielipiteet: ovatko ne tyylikkäät?

Mitä mieltä sinä olet? Äänestä!

Myös Heidi Klum on ihastunut haaremihousuihin, mutta muut tyyliraadin jäsenet ovat eri mieltä. Katso Muodin huipulle:

Lähteet: Perezhilton.com, Tribune.com.pk, http://youlookfab.com/

Lue myös:

    Uusimmat