Hääonnea! Salkkarit-näyttelijä Miia Räikkönen meni naimisiin

Salatut elämät -sarjasta tuttu Miia Räikkönen meni lauantaina 8.9. naimisiin.

Raakelin roolissa MTV3:n suosikkisarjassa Salatut elämät näytellyt Miia Räikkönen meni lauantaina naimisiin. Polttareita Räikkönen vietti elokuun loppupuolella. Näyttelijä kertoi polttareiden ajankohdan venyneen niin lähelle hääpäivää, että hän luuli jo ystäviensä jättävän kemut kokonaan järjestämättä.

– Ovelle koputettiin ja ystävä otti kyytiin, käski vain pakata tavarat ja sitten lähdettiin kohti Hämeenlinnaa. En tiennyt vielä matkallakaan, vaikka koitin kovasti arvuutella ja vähän kiristääkin, että mihin me mennään, Räikkönen kertoo polttaripäivästään MTV.fille.

Polttareihin kuului melontaa, saunomista, poreammeessa rentoutumista, tehohoitoja ja ryppyjen poistoa. Räikkösen mukaan, että tunteet olivat juhlinnan aikaan pinnassa.

– Polttareihini ja koko elämääni kuuluu koko tunteiden kirjo. Halattiin ja välillä itkettiin ja laulettiin ja sitten naurettiin. Naurua oli enemmän kuin mitään muuta, joten plussan puolelle jäätiin, Räikkönen kertaa.

Näyttelijä ja hänen miehensä menivät kihloihin vuonna 2016. Alun perin pariskunnan tarkoitus oli mennä naimisiin viime vuonna samoihin aikoihin. Räikkösen mies kuitenkin sairastui ja juhlat siirtyivät tälle vuodelle. Häitä on siis suunniteltu kahden vuoden ajan, mutta pitkästä suunnitteluajasta huolimatta pieniltä vastoinkäymisiltä ei ole vältytty.

– On vähän pinnaa mennyt ja vastaavaa, mikä vissiin kuuluu tähän, Räikkönen muisteli.

Hankalinta suunnittelussa on ollut ruoka- ja juomamäärien arviointi. Räikkönen teki itse kaikki koristelut ja välillä villeimmät visiot eivät ole onnistuneet, mutta ylitsepääsemättömiä ongelmia häiden suunnittelu ei ole pariskunnalle tuottanut.

Häät vietettiin järvimaisemassa ja paikalle saapui Räikkösen mukaan 120 vierasta. Vieraslistaan kuului paljon taiteilijoita, joten paikan päälle oli pystytetty avoin lava, jossa vieraat saivat käydä vapaasti esiintymässä.

Häämatkakohdetta kiireinen pariskunta ei ole vielä päättänyt. Räikkösen mukaan kohteena tulee olemaan joko Norja tai Islanti. Hääpaikkana toimi sama järvi, jonka rannalla pariskunta asuu. Häiden tapahtumapaikaksi oli valjastettu vanha kylätalo.

– Tässä meidät vihitään ja juhlia jatketaan niin pitkälle kuin jaksetaan, ennen häitä vihkimispaikalta tavoitettu Räikkönen tuumasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja