H&M julkaisi rintaliivimalliston rintasyövästä selvinneille

8:58

H&M on julkaissut rintaliivimalliston rintasyöpää sairastaville ja sairastaneille. Mallisto on myynnissä Suomen verkkokaupassa.

Katso yllä olevalta videolta keskustelua rintasyövän nykyennusteesta sekä vasta alkaneesta Roosa nauha -kampanjasta!

Suosittu vaatekonserni H&M on tuonut markkinoille rintaliivimalliston naisille, "jotka taistelevat rintasyöpää vastaan ympäri maailmaa".

Rintasyöpäpotilaille sopivia, taskullisia rintaliivejä on tähän mennessä löytynyt lähinnä vain erikoisalusvaateliikkeistä, joissa hinnat ovat olleet selkästi H&M:n tavallista hintatasoa korkeammat.

H&M:n tiistaina julkaisema mallisto, joka kantaa nimeä "Close To My Heart", on saatavilla nyt maanantaista lähtien myös Suomen verkkokaupoissa.

Tuotteiden hinnat vaihtelevat 19,99–29,99 euron välillä

Mallisto työntekijän innoittamana

H&M:n mukaan uuden malliston syntymiseen vaikutti H&M:n työntekijä, joka on selviämässä rintasyövästä. Naisella oli vaikeuksia löytää edullisia, tyylikkäitä ja toimivia alusvaatteita muuttuneelle keholleen.

Close To My Heart -mallistoon kuuluu urheilu-, bralette- sekä perinteisempiä, pehmeäkuppisia rintaliivejä. Rintaliivit on suunniteltu naisille, joilta on rintasyövän takia poistettu rinta, ja ne tarjoavat kokonaisuudessaan enemmän tukea. 

Kampanjan julkaisu on osa ympäri maailmaa lokakuussa vietettävää syöpätietoisuuden kuukautta. Myös Suomessa on nyt käynnissä Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräys, jolla tuetaan naisten syöpien tutkimusta sekä syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään.

Korjattu 8.10. klo 14.12. Close To My Heart -rintaliivimallisto on saatavilla maanantaista 8.10. lähtien myös H&M:n Suomen verkkokaupasta. Otsikkoa muutettu ja tarkennettu myös tuotemalliston tietoja juttuun.

Lähteet: H&M, Refinery 29, Glamour

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja