Grillimestarin uudet välineet

Kevätaurinko siirtää ruuanlaiton taivasalle! Kohta herkutellaan tuoreilla vihanneksilla, kalastetaan ja pidetään puutarhajuhlia. Hackmanin laadukkaat uutuustuotteet ilahduttavat kesäkokkeja ja helpottavat grillimestareita.

Grillaukseen Hackman Grill

Hackman Grill -grillausvälineissä on kaikki olennainen, mitä tarvitaan monipuoliseen grillaukseen ja ulkona tapahtuvaan ruoanlaittoon; pihdit, paistinlasta, sivellin, halsteri ja nyt myös marinadisetti.

Välineet ovat kevyitä ja helppokäyttöisiä. Materiaalina tuotteissa on käytetty ruostumatonta terästä ja muovia. Kahvojen muovi ei kuumene käytössä ja kahvoista saa pitävän otteen. Välineet ovat konepesunkestävät, mutta niille suositellaan käsinpesua.

Ripaus turkoosia kesän kattauksiin

Tuttua Hackminna -sarjaa tulee myyntiin kesän ajaksi. 16-osaista aterinsettiä on saatavana paitsi perinteisen valkoisena, myös tämän kevään suosikkivärinä turkoosina. Raikas turkoosi piristää kesämökin kattauksen. Kätevät kesäpakkaukset ovat mainio tuliaisidea ja sopivat hyvin aterimiksi piknikille!

Elokuun rapujuhliin voi valmistua hyvissä ajoin uusilla rapuveitsillä. Hackmanin rapuveitsi on klassinen sesonkituote. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu rapuveitsi sopii rapujen lisäksi muidenkin äyriäisten syöntiin.

Kalaretkille ja sienimetsään

Hackman Handy -kalasettiin on koottu kalankäsittelyyn tarvittavat perusvälineet: suomustinrauta, ruotopinsetit ja kalapiikki. Ergonominen kahva takaa turvallisen otteen ja tahmeapintainen materiaali estää sormien lipsumisen. Välineiden teräosat ovat ruostumatonta terästä.

Sienestäminen on hauska ja palkitseva harrastus. Hackman Handy -sarjasta löytyy kätevä apuväline innokkaille sienestäjille. Veitsen harjaosa on valkaisematonta luonnonharjasta, teräosa ruostumatonta terästä ja kahva lipsumisen estävää tahmeapintaista elastomeeria.

Hackman Grill -tuotteet ovat valikoimissa 1.4.– 31.8, muut kesätuotteet 15.5.– 31.8.

MTV3-VM (24.4.2006)
Kuvat: Hackman

Lue myös:

    Uusimmat