Gordon Ramsay muistelee hetkeä, kun Diana pelmahti ravintolaan – julkkiskokki teki erityisen huomion prinsessan käytöksessä

5:04
Gordon Ramsay maistoi Huomenta Suomessa suomalaista perinneruokaa ja pöyristyi

Gordon Ramsay sai kunnian kokata sydänten prinsessalle 90-luvulla. 

Suorasanaisena tunnettu julkkiskokki Gordon Ramsay sai 90-luvulla kunniatehtävän kokata edesmenneelle prinsessa Dianalle.

Hän muistelee tapahtunutta Gordon, Gino & Fred Go Greek -dokumenttisarjassa, jossa on pääosassa.

Ramsay palveli sydänten prinsessaa ravintola Auberginessa, joka sijaitsee Lontoon arvostetulla alueella Chelseassa. Hän oli tuolloin ravintolassa kokkina.

Ramsay kertoo valmistaneensa prinsessalle alkupalaksi purjo-terriiniannoksen. Pääruoaksi hän tarjosi meribassia. Ramsay kertoo aterian olleen parhain, mitä hän on koskaan tehnyt.

Ramsay kuvailee dokumentissa Dianaa kauniiksi ja vertaa hänen kauneuttaan kreikkalaiseen ympäristöön, jossa kyseinen jakso kuvattiin.

– Hän oli yksi ystävällisimmistä kuninkaallisista perheenjäsenistä, joita olen koskaan tavannut, mies toteaa dokumentissa.

Ramsay muisteli tapahtunutta jo vuonna 2016 Daily Mail -lehdelle. Hän totesi tuolloin, että Diana olisi hänen unelmiensa illallisdeittinsä.

– Olin erittäin onnekas, kun pääsin kokkaamaan hänelle. Hän oli niin normaali, kun tuli ravintolaan. Ei mitään ylistyksiä tai turvamiehiä ulkopuolella. Hän otti lounasmenun, eikä ottanut edes ala cartesta, Ramsay kertoo tekemästään huomiostaan. 

Onnellisia aikoja

Dianan entinen kokki Darren McGrady on kertonut myös siitä, kuinka maanläheinen prinsessa olikaan, eikä hän turhista muodollisuuksista välittänyt.

– Jos hän oli yksin lounaalla, hän saattoi tulla syömään keittiöön työtasolle.

McGrady on kertonut, että Diana rakasti hänen tekemäänsä leipää ja perinteistä brittijälkiruokaa voivanukasta, jonka päällä oli rusinoita.

Hän söi usein myös paprikoita ja munakoisoja.

– Ne olivat onnellisimpia aikoja Kensingtonissa, McGrady on muistellut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja