Gordon Ramsay maistoi Huomenta Suomessa suomalaisia perinneruokia ja pöyristyi: "Hemmetin kauheaa"

Gordon Ramsay maistoi Huomenta Suomessa suomalaista perinneruokaa ja pöyristyi 5:04 Gordon Ramsay maistoi Huomenta Suomessa suomalaista perinneruokaa ja pöyristyi
"Voi hyvä isä!", katso Ramsayn maisteluhetki Sanna Kiisken seurassa yläpuolelta.

Skotlantilainen huippukokki Gordon Ramsay vieraili Suomessa myös vuonna 2007. Mies ei välittänyt suomalaisista perinneruoista.

Katso Ramsayn maisteluhetki Huomenta Suomessa yläpuolelta löytyvältä videolta.

Vuonna 2007 keittiömestari Gordon Ramsayta odotti Huomenta Suomi -ohjelman vierailullaan yllättävä haaste. Toimittaja Sanna Kiiski oli tuonut Ramsayn maistettavaksi suomalaisia perinneruokia, kuten leipäjuustoa, karjalanpiirakkaa ja mämmiä.

Kaikki kolme ruokaa saivat Ramsayn ihmestymään ja kummastumaan toden teolla.

– Miksi se on niin kovaa? Pelaatteko golfia tämän kanssa, Ramsay ihmetteli maistaessaan leipäjuustoa.

– Voi hyvä isä! Se näyttää ihan vauvan kakalta, syötkö sinä tätä? Se on hemmetin kauheaa, Ramsay tuumaili maistaessaan mämmiä.

Katso Ramsayn maisteluhetki Huomenta Suomessa yläpuolelta löytyvältä videolta.

MTV Uutiset juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan. Missä olit kun? -ohjelmasarja kerää yhteen isoimmat uutistapahtumat näiden vuosien varrelta. Jaksot ovat katsottavissa mtv-palvelussa 25. huhtikuuta lähtien sekä mtv3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!