GoProlta iso tempaus – hakee parempaa yhteensopivuutta muiden laitteiden kanssa

GoPro on julkistanut uuden yhteistyöohjelman, jonka tarkoitus on luoda enemmän saumatonta yhteensopivuutta GoPro-kameroiden ja muiden tuotteiden välille. Mukana on jo yli 100 toimijaa.

GoPro Developer Program on toiminut kaikessa hiljaisuudessa vuoden ajan. GoPro tekee yhteistyötä lukuisten kehittäjien kanssa uusien videokokemusten luomiseksi.

Kehitysohjelma tarjoaa osallistujille erityisiä työkaluja, joilla GoPro-tarjontaa voi saumattomasti sitoa osaksi muita tuotteita. Työtä tehdään kolmella saralla:

  • Kehittäjät voivat luoda sovelluksia, jotka yhdistyvät GoPro-kameroihin. Toimintoihin kuuluvat kameran hallinta, ajantasainen videon esikatselu ja kuvauksista syntyneen median hallinta.
  • Kehittäjät voivat luoda laitteita, jotka yhdistyvät GoPro-kameroihin joko fyysisesti tai langattomasti.
  • Kehittäjät voivat luoda omia pidike- ja telineratkaisujaan, joilla GoPro-kameroita voi kiinnittää eri kuvaustilanteiden vaatimilla tavoilla.

GoPron mukaan yhteistyökumppaneita on jo kertynyt yli 100, vaihdellen suurista monikansallisista yhtiöistä pieniin aloitteleviin toimijoihin. Joitakin esimerkkejä ohjelmassa toimivista yhtiöistä ovat BMW ja Fisher-Price. Jälkimmäinen kehittää lapsiystävällisiä GoPro-kiinnitysratkaisuja, joilla vanhemmat voivat napata kasvavien lastensa tärkeimmät hetket talteen.

Aiemmin tässä kuussa GoPro esitteli Omni-kehikon. Tuotteen avulla sarja GoPro-kameroita voi muodostaa 360 asteen VR-videota kuvaavan kokonaisuuden.

Lue myös:

    Uusimmat