Mainos

Google ottaa käyttöön videoiden esikatselun – paljastaa feikkivideot hetkessä

Uudistettu videohaku näyttää hakutuloksista kuuden sekunnin mittaisen esikatseluvideon, jonka perusteella katsoja tietää, vastaako video odotuksia.

Videoita etsiessä vastaan tulee usein videoita, joiden sisältö ei vastaa otsikkoa, ja pelkän esikatselukuvakkeen perusteella näitä on vaikea havaita. Googlen uusi ominaisuus helpottaa videohakua ja näyttää hakutuloksissa videosta kuuden sekunnin teaserin, jonka perusteella voi päättää, kannattaako linkkiä edes avata, uutisoi Techcrunch.

Esikatselupätkänä ei näytetä mitä tahansa satunnaista pätkää videosta, vaan algoritmin avulla videosta pyritään löytämään mahdollisimman edustava otos, joka pyörii hakutulosvalikossa ilman ääntä.

Google panostaa uudistuksissaan etenkin mobiilikäyttäjiin, joten päivitys on saatavilla aluksi vain Googlen ja Chromen mobiiliapplikaatioille. Esikatselu toimii automaattisesti silloin, kun laite on kytkettynä wifi-verkkoon. Sen voi kytkeä halutessaan päälle myös silloin, kun laite on mobiiliverkossa.

Esikatselu toimii luonnollisesti Googlen omistaman YouTuben videoissa, mutta esikatselumahdollisuus on tulossa myös muiden palveluiden kautta julkaistuihin videoihin. Aivan uusimmista videoista esikatselua ei kuitenkaan ole heti saatavilla.

Lähde: Techcrunch

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.