Glitteriä, neonvärejä ja kiiltäviä silmäluomia: Tämän vuoden kuumimmat meikkitrendit saavat päät kääntymään – uskallatko kokeilla?

Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Miehet vastaavat 0:40
Voiko nainen olla liian laitettu tai kaunis? Juttusarjassa miehet vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Kotona ollessa on hyvä aika ottaa haltuun vuoden 2020 kuumimmat meikkitrendit. Voit häikäistä niillä seuraajasi somessa tai näyttäytyä upeana ensimmäisissä sosiaalisissa tapahtumissa sitten, kun niiden aika koittaa.

Tämän vuoden meikkitrendit pitävät sisällään paljon värejä ja rohkeita lookeja. Esimerkiksi pukeutumisessa pitkään pinnalla olleet neonvärit ovat löytäneet tiensä myös meikkauksen maailmaan.  

Nämä meikkitrendit ovat omiaan piristämään ketä tahansa! Trendeistä kertoo Cosmopolitan.

Värikäs alarajaus

Lisää värikkään ylärajauksen pariksi värikäs alarajaus saadaksesi tyyliin uutta potkua. Voit käyttää samaa väriä kuin yläluomella tai aavistuksen vaaleampaa sävyä, kuten somevaikuttaja Brittany Sullivan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.                             

Kiiltävät luomet

Jos haluat kokeilla jotain uutta perinteisten puuterimaisten luomivärien sijaan, kiiltävät luomet ovat tämän hetken ehdoton ykkösvalinta.

Kiiltävän lookin luominen onnistuu helposti: lisää luomellesi, aivan ripsien tyveen, hieman haluamaasi huulikiiltoa, ja häivytä sormellasi kohti luomivakoa ja kulmaluuta.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.                             

Värikäs ripsiväri

Värikkäitä ripsiä on totuttu näkemään lähinnä catwalkeilla, mutta nyt kuka tahansa tavallinen tallaaja voi ottaa trendin haltuunsa. Värikäs ripsiväri on helppo tapa tuoda meikkiin uutta ilmettä.

Rohkein tarttuu esimerkiksi kirkkaan pinkkiin ripsariin, kun taas hillitympää lookia tavoittelevat voivat kokeilla esimerkiksi tummansinistä tai vihreää ripsiväriä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ripaus neonväriä

Tänä vuonna valloittaa minimalistisempi ote neontrendiin.

Sen sijaan, että levittäisit kirkasta luomiväriä koko luomellesi, laita sitä vain pieni ripaus silmänurkkaan. Tämä tuo muuten neutraaliin meikkiin upean lisätvistin ja tekee siitä hetkessä aivan toisennäköisen.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Pinkkiä huulissa ja poskilla

Pinkkiä suositaan nyt sekä poski- että huulipunassa.

Huulille trendikkäin valinta on kirkuvan pinkki. Voit valita mieltymyksesi mukaan mattapunan tai kermaisemman koostumuksen.

Tänä vuonna on trendikästä sipaista kirkkaan pinkkiä myös poskille. Rohkea levittää poskipunaa poskipäiden lisäksi kevyesti myös ohimoille ja kulmaluun alle.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Utuiset pastellilookit

Hyviä uutisia pehmeämmän tyylin ystäville. Tämän vuoden meikkitrendeihin sisältyvät myös utuiset, pastelliväreillä toteutetut lookit.

Pastellivärejä voi suosia silmämeikissä joko luomivärin tai eyelinerin muodossa. Voit pitäytyä yhdessä luomivärissä tai leikitellä useammilla.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Utuisempaa tyyliä voi soveltaa myös huulille. Yhdeksi tämän vuoden trendituotteeksi povataan lip stain -huulituotetta. Se jättää huulille huomattavasti luonnollisemman lopputuloksen kuin huulipuna tai -kiilto. Lisäksi tuote pysyy huulilla pitkään, eikä sitä tarvitse lisäillä tai korjailla päivän mittaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Huolitellut kulmat

Puskamaisen tuuheat kulmat ovat hallinneet kulmakarvamuotia jo pitkään. Nyt trendi on kääntymässä huolitellumpien kulmien suuntaan.

Edelleenkään kulmia ei kannata nyppiä yhtä ohuiksi kuin takavuosina, mutta pieni siistiminen saattaa olla paikallaan.   

Tämän vuoden tyylikkäimmät kulmakarvat ovat vahvat, selkeärakenteiset ja huolitellut. Voit saavuttaa lookin esimerkiksi sukimalla kulmat ruotuun kirkkaalla kulmakarvageelillä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Eriväriset luomivärit

Rohkein meikkaa luomensa erivärisillä luomiväreillä. Jos olet erityisen villillä tuulella, valitse kaksi täysin erilaista sävyä. Maltillisempaan tyyliin voi taas valita kaksi samantapaista väriä, kuten vaaleansinisen ja lilan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Glitter ja koristekivet

Viime vuonna villinnyt Euphoria-meikkitrendi ei ota laantuakseen. HBO:n Euphoria-teinidraamasta inspiraatiota ammentava trendi koostuu värikkäistä meikkilookeista, jotka usein sisältävät glitteriä, koristekiviä tai molempia.

Turvallinen tapa hypätä trendiin mukaan on laittaa ripaus glitteriä tai muutama koristekivi esimerkiksi silmänurkkaan. Jos innostut trendistä toden teolla, vain mielikuvitus on rajana!

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat