Glee-tähti tähtää tuottoisiin talokauppoihin

Näyttelijä Naya Rivera aikoo tienata muutenkin kuin roolillaan supersuositussa sarjassa. Tähti tavoittelee talokaupoillaan liki puolen miljoonan euron voittoa.

Suositussa Glee-sarjassa lukiolaistyttö Santanaa näyttelevä Naya Rivera, 26, on osoittamassa kyntensä talokaupoissa. Rivera laittoi Beverly Hillsissä sijaitsevan talonsa myyntiin ostettuaan sen vasta vuosi sitten.

Taloa ahkerasti remontoinut Rivera pyytää talosta nyt 1,6 miljoonaa euroa, joka on 480 000 euroa enemmän kuin mitä tähti itse maksoi siitä. Näyttääkin siltä, että näyttelijä saa, mitä haluaa – talo on jo vaihtamassa omistajaa.

Glee-tähden yli 300-neliöinen talo sijaitsee suositulla 90210-postinumeroalueella ja siinä on neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta, ruokailuhuone, olohuone, kirjasto, sauna sekä huippuluokan keittiö. Pihalta löytyy suolavesiallas, poreamme, patio ja suihkulähde.

Rivera osti uuden 388-neliöisen talon Los Felizistä maksaen siitä kaksi miljoonaa euroa. Uudessa kodissa on viisi makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähteet: dailymail.co.uk/radaronline.com/Trulia Luxe Living

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja