George Clooneyn seuraava työprojekti paljastui – uutuuselokuva nähdään Netflixissä

George Clooney ohjaa suoratoistopalvelu Netflixin uuden scifi-elokuvan, jossa myös näyttelee.

Näyttelijä George Clooneyn seuraava näyttelijän- ja ohjaajantyö paljastui maanantaina, kun miehen kerrottiin ohjaavan suoratoistopalvelu Netflixiin tulevan, Good Morning, Midnight -scifi-romaaniin perustuvan elokuvan sekä myös näyttelevän samaisessa pätkässä.

Good Morning, Midnight (Hyvää huomenta, keskiyö) on tarina maailmanlopun jälkeisestä maapallosta, jossa yksin pohjoisnavalla työskentelevä tiedemies Augustine yrittää saada yhteyttä avaruusalus Aetherin maahan palaavaan miehistöön.

Clooney esiintyi valkokankaalla viimeksi vuonna 2016 elokuvassa Money Monster, ja miehen viimeisin ohjaustyö on elokuva Suburbicon vuodelta 2017. Good Morning, Midnight -elokuvan kuvausten on tarkoitus alkaa lokakuussa. Käsikirjoituksesta vastaa Mark L. Smith, jonka kanssa työskentelystä Clooney on enemmän kuin innoissaan.

– Olen pitkään ihaillut Markin työtä, ja hänen elokuvaan luomansa käsikirjoitus on suurenmoinen, Clooney kehui aisapariaan.

Netflix-suoratoistopalvelun edustaja uskoo, että juuri Clooney on paras ohjaaja muovaamaan voimakkaan tarinan elokuvaksi.

– Kirjan tarina herättää voimakkaita tunteita, ja Mark on kirjoittanut sovituksensa kauniisti. Tarina kertoo ihmisen syvimmästä olemuksesta, ja siihen tulevat kaikki rakastumaan, Scott Stuber Netflixistä kertoi.

Toukokuussa 58 vuotta täyttänyt Clooney nousi alun perin kuuluisuuteen television sairaaladraamasta Teho-osasto. Oscar-palkittu näyttelijä ja elokuvatuottaja sekä -ohjaaja on myös YK:n rauhanlähettiläs. Clooney on ollut naimisissa libanonilais-brittiläisen ihmisoikeusasianajaja Amal Clooneyn (os. Alamuddin) kanssa vuodesta 2014. Parilla on 2-vuotiaat kaksoset Alexander ja Ella

Lähde: MSN

Lue myös:

    Uusimmat