Garner ja Affleck pakenivat erokohua Bahamalle

Pitkän liiton päättymisestä huolimatta näyttelijät Ben Affleck ja Jennifer Garner pitävät välit kunnossa lastensa takia.

Hollywoodin tunnettu näyttelijäpariskunta Ben Affleck, 42, ja Jennifer Garner, 43, ilmoitti eroaikeista tiistaina vain päivää sen jälkeen, kun he olivat viettäneet kymmenvuotishääpäiväänsä. Affleckilla ja Garnerilla on kolme alle kymmenvuotiasta lasta, Violet, 9, Seraphina, 6 ja Samuel, 3.

Erouutisen myötä he halusivatkin varmistaa, että lapset eivät joudu seuraamaan median riepottelua perheen asioista. Muun muassa People, New York Post ja E!Online raportoivat perheen matkustaneen tällä viikolla Bahamalle kohua pakoon. Perheellä on Karibian saariryhmällä hulppea loma-asunto.

Erosta huolimatta tähtipari vaikuttaa tekevän kaikkensa lasten hyvinvoinnin eteen. Ennen eroa Affleck ja Garner bongattiin useasti kaupungilta lastensa kanssa. Virallinen tiedote erosta kerrottiin julkisuuteen myös vasta lasten kesäloman alettua. Näin ollen perhe on nyt erosta huolimatta panostanut yhteiseen aikaan ja lomailuun.

Tähdet Bahamalta bongannnut lomailija kertoo New York Post -lehdelle, että Ben oli näyttänyt tavallista ”harmaammalta” ja alakuloiselta. Sen sijaan Jen oli nähty hyväntuulisena treenaamassa ohjaajansa kanssa.

 

Lue myös:

    Uusimmat