Aktiivisuusranneke nyt myös lapsille – Garmin julkisti

Garmin on esitellyt uuden lapsille suunnatun vívofit jr. -aktiivisuusrannekkeen, jonka tavoitteena on motivoida lapsia liikkumaan.

Ranneke on tarkoitettu 4-9-vuotiaille lapsille. Muiden aktiivisuusrannekkeiden tavoin se seuraa otettujen askelten määrää, unta sekä kokonaisaktiivisuutta päivän aikana. Lisäksi se muistuttaa liikkumaan, jos ei niin ole tehnyt. Pieni mustavalkonäyttö laitteessa kertoo tietoja, kuten kellonajan ja päivämäärän ja siihen voidaan lisätämyös tieto lapsen nimestä. Näyttö kertoo myös aktiivisuuden määrän etenemisen kohti 60 minuutin päivittäistä aktiivista ”leikkiaikaa”.

Rannekkeen sisältämästä paristosta pitäisi riittää virtaa yli vuodeksi.

Garminvívofit jr. on vedenkestävä ja siinä on yhtenäinen ranneke, mikä helpottaa lapsille rannekkeen ranteeseen laittamista ja poistamista sekä on myös tavallista kestävämpi.

Myös vívofit jr.:n kanssa toimiva sovellus älypuhelimeen on suunnattu myös vanhempien kanssa käytettäväksi. Vanhemmat voivat tarkistaa omasta sovelluksestaan muun muassa lapsiensa päivittäisen aktiivisuus- ja unitiedot. Lisäksi vanhempien ja lasten välillä voidaan pitää askelmääräkilpailuja tai vanhemmat voivat määritellä lapsille tehtäviä suoritettavaksi liikkumisen osalta.

vívofit jr. on tulossa myyntiin Yhdysvalloissa 79,99 dollarin eli täälläkin todennäköisesti siis alle 100 euron hintaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja