Mainos

Game of Thronesin eeppinen taistelu lähestyy – fanit pelkäävät karmeaa lopputulosta

1:46

VAROITUS: Juttu sisältää juonipaljastuksia.

Game of Thronesissa valmistaudutaan suureen taisteluun. Sarjan edellisessä jaksossa nähtiin, kuinka Talvivaaraan linnoittautuneet hahmot viettivät viimeistä iltaa ennen valkoisten kulkijoiden saapumista.

Lapset ja suurin osa naisista, jotka eivät osallistu taisteluun, piiloutuvat linnoituksen alla sijaitseviin kryptoihin. Jaksossa korostettiin, että kryptat ovat turvallisin paikka piileskellä taistelun ajan.

Kryptojen turvallisuuden korostaminen herätti fanien epäilykset. Kryptoihin on haudattu lukuisia merkittäviä henkilöitä, ja kuolleiden armeijaa johtava Yön kuningas osaa herättää ihmisiä kuolleista. Sen vuoksi ihmisten sulkeminen kryptoihin vaikuttaa vaaralliselta suunnitelmalta.

Sosiaalisessa mediassa huolestuttiin kryptoihin piiloutuneiden puolesta.

– En voi olla ajattelematta, että he laittavat kaikki haavoittuvaiset ihmiset Talvivaaran kryptoihin, jotka ovat täynnä kuolleita ihmisiä. Ja samalla tyyppi, joka osaa herättää kuolleita, saapuu.

– Voi kyllä. Kryptat, turvallisin paikka laittaa puolustuskyvyttömät ihmiset, kun taistellaan vihollista vastaan, joka osaa herättää kuolleet.

– Voi luoja, kaikki kryptoissa ovat pulassa.

Osa Starkin perheen edesmenneistä jäsenistä, kuten jo ensimmäisellä kaudella surmattu isä Ned Stark, on haudattu kryptaan. On siis mahdollista, että heidät herätetään henkiin ja he liittyvät tahdottomina zombeina Yön kuninkaan armeijaan.

Starkien kohtalolla spekuloineet fanit eivät ilahtuneet teoriasta.

– Jos kuollut Ned Stark tulee ulos kryptoista, laitan television kiinni.

– Odottakaa vaan, kun Starkit tulevat kryptoista ensi viikolla

Teoria sai lisää tulta alleen, kun kolmannesta jaksosta julkaistiin traileri. Trailerissa Daenerys sanoo Jon Snowlle, että kuolleet ovat jo täällä. Moni tulkitsi Daenerysin tarkoittavan kryptoissa makaavia kuolleita.

– ”Kuolleet ovat jo täällä” tarkoittaa mielestäni kryptoja

Game of Thronesin viimeinen tuotantokausi C Morella

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja