Game of Thrones -jaksossa jälleen moka – muovinen vesipullo komeili ruudulla

Game of Thronesin viimeistä kautta ovat värittäneet lavastemokat.

HUOM! Sisältää  juonipaljastuksia Game of Thronesin viimeisestä jaksosta!

Suosikkisarja Game of Thrones tuli päätökseensä maanantaiaamuna Suomen aikaan. Viimeinen jakso sisälsi kuitenkin jälleen uuden lavastemokan.

Sarjan kahdeksannen kauden neljännen jakson jälkeen nousi kohu, kun pahvinen kahvikuppi oli löytänyt tiensä Daenerys Targaryenia sarjassa esittävän Emilia Clarken eteen. Keskiaikaiseen fantasiamaailmaan sijoittuvassa sarjassa kahvikuppi pisti pahasti silmään ja lavastemoka herätti laajalti hilpeyttä ympäri sosiaalisen median. Myöhemmin HBO poistatti kahvikupin kyseisestä jaksosta.

Sarjan tekijöiden olisi luullut oppineen virheestä ja tarkastaneen sarjan kaksi viimeistä jaksoa vastaavilta tilanteilta. Kuudennessa jaksossa nykyajan esineet tekivät kuitenkin jälleen paluun, kun muovinen vesipullo lepäsi Samwell Tarlya esittävän John Bradleyn jalkojen juuressa.

– En saa henkeä, he tekivät sen taas. Ensin Starbucks ja nyt vesipullo, tämä sarja on vitsi, yksi fani kommentoi Twitterissä.

– Vesipullo Kuninkaansatamassa! Toinen käyttäjä huomioi kohtauksesta otetun videon kera.

Myös Ser Davos Merenvertoa esittävän Liam Cunninghamin jaloissa vilkkui vesipullo.

– Löysin toisen vesipullon Ser Davosin vierestä, yksi Twitter-käyttäjä huomautti.

Sarjan viimeinen kausi on kerännyt osakseen paljon kritiikkiä, eivätkä lavastemokat ole auttaneet asiaa. Nähtäväksi jää, poistattaako HBO myös vesipullot jälkikäteen jaksosta.

Game of Thronesin viimeinen tuotantokausi C Morella.

Lue myös:

    Uusimmat