Game of Thrones -kauden uudelleenkuvaamista vaativa adressi kasvaa huimaa vauhtia – uskomaton määrä allekirjoituksia

Game of Thronesin uusin kausi on ollut usealle fanille pettymys.

HBO:n massiivinen fantasiasarja Game of Thrones on yhtä jaksoa vaille valmis, mutta viimeinen kausi ei ole uponnut kaikille sarjan faneista.

Internetissä kiertää adressi, joka vaatii uuden kauden kirjoittamista ja kuvaamista uudelleen. Fanit ovat olleet pettyneitä siitä, millaisia valintoja sarjan kaksi pääosaista käsikirjoittajaa, David Benioff ja D.B. Weiss, ovat tehneet.

Adressi on kerännyt vain muutamassa päivässä yli 700 000 allekirjoitusta. Allekirjoituksia tulee jatkuvasti lisää, vielä eilen allekirjoittaneita oli hieman yli 300 000.

– David Benioff ja D.B. Weiss ovat osoittaneet olevansa valitettavan epäpäteviä käsikirjoittajia, kun heillä ei ole minkäänlaista lähdemateriaalia, johon nojata, adressissa lukee.

Benioff ja Weiss ovat olleet sarjan tekemisessä mukana sen alusta alkaen. Kaksikko on kuitenkin joutunut kirjoittamaan viimeiset kaudet ilman George R.R. Martinin tarjoamaa lähdemateriaalia, sillä Tulen ja jään tanssi -kirjailija ei ole vielä saanut kirjasarjansa kahta viimeistä kirjaa kirjoitettua. Televisiosarja ehtii siis päättyä ennen kuin kirjat, joihin sarja pohjautuu.

– Tämä kausi pilasi kaiken, mitä oli rakennettu sarjan läpi, yksi adressin allekirjoittajista puhisi BBC:n mukaan.

Fanien toiveet sarjan viimeisen kauden uusimisesta ovat kuitenkin mitä todennäköisemmin vain toiveunta. Uusi kausi on ollut tuhottoman kallis tuottaa, rahaa on käytetty keskiarvolta yli 13 miljoonaa euroa jaksoa kohden. Lisäksi uusi kausi on kiinnostanut katsojia, sarjan edellinen jakso keräsi Yhdysvalloissa ruutujen äärelle 18,4 miljoonaa katsojaa.

Närää herättänyt viimeinen Game of Thrones-kausi päättyy Suomen aikaan ensi maanantaina aamuyöstä.

Game of Thronesin viimeinen tuotantokausi C Morella.

Lähde: BBC

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja