Frendit-tähden ex-mies David Arquette: Olen rakastunut!

David Arquette ja Puumanainen-sarjasta tuttu Courteney Cox ovat olleet asumuserossa kesästä 2010 lähtien. Nyt mies paljastaa olevansa rakastunut – ei kuitenkaan Coxiin. Katso haastattelu!

Fanit ovat jatkuvasti toivoneet näyttelijäsuosikkiensa Courteney Coxin, 47, ja David Arquetten, 40, palaavan yhteen. Arquette on nyt tyrmännyt ajatuksen lopullisesti. Mies kertoi Howard Sternin radio-ohjelmassa, että avioliitto Puumanainen-sarjan tähden kanssa on varmasti ohi.

Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassakin tanssahdellut – ja kisasta pudonnut – Arquette paljasti sydämensä kuuluvan nyt uudelle tyttöystävälleen Christina McLartylle. Mies kielsi sen olevan toipumissuhde ja lisää olevansa onnellinen ja rakastunut.

– Mitä Courteney sanoi, kun kerroit hänelle, että olet rakastunut uuteen naiseen? Stern kysyi.

– Hän oli surullinen, me olimme molemmat surullisia. Itkimme molemmat, Arquette vastasi.

Kun pariskunta erosi kesällä 2010, Arquetten kuvailtiin olevan murtunut. Ja kun Cox antoi hänelle paljon tukea tanssikisassa, huhut yhteenpaluusta alkoivat kiertää. Nyt käsipuolessa kulkee kuitenkin Entertainment Tonight -ohjelman McLarty. Arquette on epäonnistunut yrityksessään pitää suunsa kiinni tyttöystävästään.

– Yritän pitää yksityiselämäni yksityisenä. Se on minulle vaikeaa, koska olen hyvin rehellinen ihminen, Arquette on aiemmin sanonut.

David Arquette Howard Sternin haastattelussa:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja