Formulatähti Lewis Hamilton hehkutti suvereenisti rakasta harrastustaan – some sekosi hulvattoman yksityiskohdan takia: "Jätkä lentää kasuaalisti taustalla"

0:28
Lewis Hamilton tekee lukkojarrutuksen varikon sisääntulossa

Lewis Hamiltonin surffaushehkutus sosiaalisessa mediassa kummastuttaa erikoisen yksityiskohtansa takia. 

Brittiläinen F1-tähti Lewis Hamilton, 35, on päässyt myös nauttimaan kesästä käynnissä olevan formulakauden keskellä. Tiistaina 18. elokuuta tähti ottikin hetken jakaakseen Instagram-seuraajilleen rakkauttaan surffausta kohtaan. Hamilton julkaisi kuvan, jossa hän itse liukuu taidokkaasti surffilaudallaan komea aalto allaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen todella löytänyt rakkauden surffaamista kohtaan viimeisten muutaman vuoden aikana. Siitä on tullut yksi suosikkiurheilulajeistani laskuvarjohyppäämisen lisäksi. Haluan kannustaa kaikki teitä siellä yrittämään asioita, joita olette aina halunneet tehdä. Tärkeintä on, ettet luovuta, olet sitkeä ja jatkat harjoittelua, Hamilton sanaili päivityksessään.

Erikoisen kuvasta tekee se, että Hamiltonin surffaussuorituksen ollessa kuin oppikirjasta täydellisyyttä hipoen, ei hänen takanaan olevalla surffikaverilla mene ihan yhtä putkeen: hän nimittäin lentää ilmassa siten, kuten surffauksessa ei tosiaan kuuluisi. Henkilön lauta näyttäisi myös olevan tipotiessään. 

Erikoinen yksityiskohta ei ole jäänyt Hamiltonin seuraajilta huomaamatta. Kuva keräsi jo heti julkaisunsa jälkeen suuren liudan kommentteja, joissa osoitettiin hulvattomalta näyttävä tilanne, vaikka se Hamiltonin takana olevasta surffarista tuskin hauskaa on ollutkaan. 

– Jätkä lentää kasuaalisti taustalla.

– Surffikaverisi näyttäisi tarvitsevan hieman lisää harjoitusta.

– Kaveri tuolla taustalla ei ole päässyt ihan jyvälle siitä vielä.

– En usko, että kaveri tuolla takana on samaa mieltä.

Monet Hamiltonin seuraajat ihmettelevätkin, miksei formulatähti ole huomioinut päivityksessään mitenkään hänen taustallaan lentävää surffaria. Monet toivovat kommenteissaan myös tämän olevan kunnossa koettelemuksensa jälkeen.

Hamilton on voittanut F1-maailmanmestaruuden kuudesti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja