Fiilistele vanhojen asuntomessutalojen parissa – uusi ohjelma alkaa!

Asuntomessut avautuvat Vantaan Kivistössä vajaan kuukauden päästä. Ensimmäiset asukkaat ovat jo muuttaneet alueen kerrostaloon, mutta yleisö saa odottaa vielä pääsyä asuntomessuille. 

Ennen kuin saamme kurkistaa vuoden 2015 uutuuttaan kiiltäviin asuntomessutaloihin, edessä on vielä iso urakka. Asunnot ja talot täytyy vielä viimeistellä ja sisustaa.

Odotellessa asumisesta ja sisustuksesta kiinnostuneet pääsevät maanantaina 22.6.2015 Milla Alftanin ja Eva Wahlströmin kanssa fiilistelemään menneiden vuosien taloja Kaikkien aikojen komeimmat asuntomessutalot -ohjelmassa.

Asuntomessuja on järjestetty jo 70-luvulta lähtien. Rakennussäädökset ja tekniikka ovat muuttuneet aikojen saatossa, kuten rakentajien maku ja tyylikin. Jokaisella vuosikymmenellä on kuitenkin ollut omat tunnistettavat trendinsä.

Jokaisella asuntomessulla yleisö on saanut perinteisesti äänestää mielestään komeinta messutaloa. Nyt Milla ja Eva ovat valinneet kaikista messutaloista kuusi parasta. Kaksikko on kahlannut läpi kaikki Asuntomessujen 45-vuotishistorian messutalot ja valinneet finaalin kuusi erilaista kotia.

Kodit esitellään MTV3-kanavalla viiden minuutin pituisissa ohjelmissa. Katsojat saavat äänestää finaaliin päässeistä kodeista mieleisensä. Äänestyksen voittanut talo kruunataan Kaikkien aikojen komeimmaksi asuntomessutaloksi.

Painavan sanansa messutaloista sanoo myös kaikkien tuntema kansanmies.

Kautta aikojen komeimmat asuntomessutalot -ohjelma alkaa MTV3-kanavalla 22.6.2015 klo 17.55


Asuntomessut Vantaan Kivistössä 10.7.–9.8.2015Lue myös:

    Uusimmat