Festarilavoille palannut JVG paljastaa: Tämä hittikappale saa yleisön repeämään liitoksistaan

0:29

Kappaleillaan Suomen hittilistoja jyrännyt räppärikaksikko JVG on ollut innoissaan kuluneesta festarikesästä. Mutta mikä kappale saa yleisön syttymään eniten?

Kaksi pitkältäkin tuntuvaa koronakesää on koetellut kulttuurialaa monin tavoin, kun tapahtumia ei ole voitu järjestää, eikä artisti ole päässeet tekemään leipätyötään, siis keikkailemaan. 

Kesä 2022 olikin paljon odotettu ja sitä kuvattiin jo alkukesästä kaikkien aikojen festivaalikesäksi. 

Lukuisista hittikappaleistaan tunnettu JVG on ollut kesällä kiireinen, mutta Jare Brand ja Ville Galle ovat nauttineet tahdikkaasta keikkailusta. 

Kun MTV Vieras haastatteli kaksikkoa elokuun alkupuoliskolla, kaverukset istuivat keikkabussissa matkaten kohti Länsi-Suomea. JVG oli kyseisenä viikonloppuna pääesiintyjänä niin Solar Sound Festivalilla kuin Aura Festeillä.

– Tuntuu ihan mahtavalta. Tämä festarihomma on parasta tässä meidänkin duunissa, Galle kiteyttää.

– Kun ollaan tehty levyä ja päästään sitä isoille massoille esittämään, tulee aika hieno ja lämmin fiilis – varsinkin jossain Ruisrockin, Provinssin tai Ilosaarirockin lavalla, kun pääsee tuuttaan oikein täysillä, hän jatkaa kehujaan.

Tämä hittikappale saa yleisön repeämään liitoksistaan

Mikä sitten on kuluneen kesän perustella ollut yhtyeen hittipotpurista se kappale, joka on saanut festariyleisöt repeämään liitoksistaan?

– Tämä on helppo, Galle sanoo virne naamallaan ja katsoo keikkabussissa samalla penkkirivillä istuvaa kollegaansa.

Galle kertoo, että tänä kesänä JVG:n festarikalustoon on kuulunut myös räppäri Sini Sabotage, joka on ollut räjäyttämässä pankkia vanhalla, mutta edelleen toimivalla hittikappaleellaan: Levikset repee

– Jengi sekoo ihan huolella oikeesti, se on ihan kreisiä, hän kuvailee kappaleen aikaansaamaa reaktiota yleisössä. 

Jare ja Ville Galle ovat tunteneet noin 15 vuotta – mikä on heidän ystävyytensä salaisuus? Katso JVG:n haastattelu kokonaisuudessaan MTV Katsomossa tästä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja