Ferrari-tähdeltä lohduton huomio avauskisan annista – "Toivoimme, että olisimme olleet väärässä"

Videolla kuvaa F1-kauden avausosakilpailusta.

Ferrarin tähtikuljettaja Charles Leclerc antoi avauskisan voimasuhteista lohduttoman arvion.

F1-kauden avauskilpailu sujui Ferrarin kannalta mollivoittoisesti. Leclerc joutui keskeyttämään kolmossijalta teknisten ongelmien vuoksi ja Carlos Sainz joutui tyytymään nelossijaan.

Aika-ajoissa Ferrari osoitti olevansa lähellä pahinta kilpakumppaniaan Red Bullia, mutta kisavauhdissa Ferrari oli todella pahasti Red Bullia jäljessä.

Leclerc paljasti avauskilpailun jälkeen, että Red Bull oli juuri niin vahva kuin Ferrari oli talvitestien jälkeen pelännytkin.

– Testien jälkeen toivoimme, että olisimme olleet arviomme suhteen väärässä, mutta osuimme täysin oikeaan. Olemme todella kaukana heidän kisavauhdistaan. Ja valitettavasti niin me odotimmekin olevamme, Leclerc toteaa PlanetF1:n mukaan.

Jo heti Bahrainin osakilpailun alkumetreistä lähtien oli selvää, että Red Bull on radalla huomattavasti nopeampi kuin Ferrari. Kärkimies Max Verstappen repi jo parin ensimmäisen kierroksen aikana tuntuvan eron tuolloin toisena ajaneeseen Leclerciin.

– Olemme sekunnin jäljessä. Red Bull näyttäisi löytäneen jotain todella merkittävää kisavauhtinsa suhteen. Aika-ajojen suhteen olemme melko tasoissa, mutta kisaan tultaessa olemme sekunnin perässä joka kierroksella. Se on valtava ero.

Lue myös:

    Uusimmat