Ferrari-pomo katkerana Lewis Hamiltonin voiton jälkeen: "Me voitimme"

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto puhisi tallinsa voittaneen Montrealin F1-kisan, vaikka Mercedeksen Lewis Hamilton nousi ykköseksi Sebastian Vettelin aikasakon jälkeen.

Ferrarin Vettel ajautui kärkipaikalta ruohikolle, ja tuomaristo katsoi hänen estelleen radalle palattuaan Hamiltonia. Vettel sai viiden sekunnin aikarangaistuksen, ja vaikka saksalainen ajoi ensimmäisenä maaliin, voitto meni Hamiltonille.

– Jos katsoitte yleisöä, kaikki olivat sitä mieltä, ettei siitä olisi pitänyt antaa rangaistusta. En usko, että hänellä (Vettelillä) oli minkäänlaista pahaa tarkoitusta. Hän pysyi edellä koko kisan ja hän on meille moraalinen voittaja, Binotto sanoi Sky Sportsille.


Vettel sijoittui kisassa toiseksi ja tallikaveri Charles Leclerc kolmanneksi. Binotto puolusti Vetteliä ja talliaan vahvasti.

– Kausi ei ole ohi ja meidän täytyy katsoa myös omaa dataamme. Hän (Vettel) ajoi rajoilla joka kierroksella ja joka mutkassa ja kun hän tuli takaisin radalle, hänellä ei ollut pitoa. Ei ollut mitään, mitä hän olisi pystynyt tekemään.

– Kaikki tulevat rauhoittumaan muutaman tunnin aikana. Meidän täytyy katsoa heikkouksiamme ja vahvuuksiamme. Mutta me voitimme tänään. Aajttelen rehellisesti, että olimme nopeimpia radalla tänään, ja se on tärkeintä, Binotto sanoi sunnuntaina kisan jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat